SSD alacağım. Daha önce hiç kullanmadım. SSD hakkında merak ettiğim bir kaç şey var. Boyut'un ne gibi avantajları var mesela. Alırken "okuma-yazma" ya mı dikkat etmek lazım. Ve en önemlisi de SSD'nin içine atıyorum Battlefield 1 kurduk. Sadece bu oyun mu SSD'den faydalanacak? Yani SSD'nin içine neyi kurarsak sadece o mu SSD'den fayda görür. Yoksa tüm PC SSD'den fayda görür mü?
Tekrar bir örnek vermek gerekir ise; Battlefield 1 SSD'de kurulu olsun mesela. COD MW 4 HDD'de. COD'u açarken de hızlı açılır mı yoksa sadece BF 1'mi hızlı açılır? Gibi...
Umarım anlatabilmişimdir düşüncemi. Cevaplarınızı bekliyorum değerli arkadaşlar
Sadece SSD'nin içindekiler. Hayır, sadece ardışık okuma-yazma hızlarına bakılarak SSD alınmaz. Bütçeniz ne kadar? SSD aldıktan sonra da şunları uygulayabilirsiniz: SSD için yapılacak tüm ayarlar
Sadece SSD'nin içindekiler. Hayır, sadece ardışık okuma-yazma hızlarına bakılarak SSD alınmaz. Bütçeniz ne kadar? SSD aldıktan sonra da şunları uygulayabilirsiniz: SSD için yapılacak tüm ayarlar
Tamamdır hocam cevabınız için teşekkürler merak ettiğim buydu. Attığınız bağlantı da işime yarayacak. Sağ olun. Bu arada net bir bütçe yok SSD için biraz zaman var hemen almayacağım. Şu anlık net birşey söyleyemiyorum. İleride tavsiye isteyeceğim zaten. Tekrardan sağ olun [emoji4] [emoji4]