SSD nasıl takılır?

S4MSUNLU

Centipat
Daha fazla  
Ben SSD aldım. Takacağım fakat vidalayamıyorum bunu. Bu şekilde takmak zararlı mı? Zararlıysa ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• 16908318962406860386754787117933.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 99
  • 16908319148208907937730206701733.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 97
Ben SSD aldım. Takacağım fakat vidalayamıyorum bunu. Bu şekilde takmak zararlı mı? Zararlıysa ne yapacağım?

Hocam şimdilik bantla yapıştırabilirsin.

Hocam o şekilde takmanın pek bir zararı olmaz ancak vidalamanız estetik olarak güzellik sağlar çok zor değil vidalamak az incelerseniz illaki yeri vardır vidalamak için.

Kutudan veya kasanın kutusundan ufak metal parçalar çıkmış olması lazım SSD ve HDD monte etmek için eğer elinde yoksa ısıya dayanıklı bir bant veya geri sökebileceğin herhangi bir yapışkan kullanabilirsin.

Beyler yardımlarınız için sağolun.Technopat sırf yanlış yazdığım için bana ceza verdi ondan yanıt yazamadım.Vida takmak için bi yeri yoktu.Orda olduğu gibi duruyor ve şuan çalışır durumda kurulumu falan herşey tamam.Bant falanda yapmadım bir sorun olmaz değil mi?

Son düzenleme:

Eğer PC de çalışan fan vs gibi parçalara çarpması söz konusu değilse bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…