BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #1 Bu ekranda ne yapılması gerekiyor? Görsel temsili henüz formatlamadım. Yarın yapacağım da bu ekran gelince ne yapmam gerekiyor? SSD'yi komple sileceksem aşağıdaki SİL butonu ile silecek miyim?
Bu ekranda ne yapılması gerekiyor? Görsel temsili henüz formatlamadım. Yarın yapacağım da bu ekran gelince ne yapmam gerekiyor? SSD'yi komple sileceksem aşağıdaki SİL butonu ile silecek miyim?
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 14 Eylül 2020 #2 Evet sileceksin hepsini. HDD silecek misin?
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Eylül 2020 #3 D diskim yoksa hepsini sil dersin ve sadece 1 tane SSD kalır ve ona yükleme yaparsın.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #4 Seybın dedi: Evet sileceksin hepsini. HDD silecek misin? Genişletmek için tıkla... aynştaynX dedi: D diskim yoksa hepsini sil dersin ve sadece 1 tane SSD kalır ve ona yükleme yaparsın. Genişletmek için tıkla... HDD'yi işlem sırasında takmayacağım sistemle alakalı her şeyi SSD'ye kurdum. HDD, D işlevi görüyor.
Seybın dedi: Evet sileceksin hepsini. HDD silecek misin? Genişletmek için tıkla... aynştaynX dedi: D diskim yoksa hepsini sil dersin ve sadece 1 tane SSD kalır ve ona yükleme yaparsın. Genişletmek için tıkla... HDD'yi işlem sırasında takmayacağım sistemle alakalı her şeyi SSD'ye kurdum. HDD, D işlevi görüyor.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Eylül 2020 #5 BerkayZ87 dedi: HDD'yi işlem sırasında takmayacağım sistemle alakalı her şeyi SSD'ye kurdum. HDD, D işlevi görüyor. Genişletmek için tıkla... Ozaman karşına çıkan hepsini sil.
BerkayZ87 dedi: HDD'yi işlem sırasında takmayacağım sistemle alakalı her şeyi SSD'ye kurdum. HDD, D işlevi görüyor. Genişletmek için tıkla... Ozaman karşına çıkan hepsini sil.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #6 Peki her şeyi silince hiçbir şey kalmayacak. Ekleme falan yapacak mıyız yoksa kendisi otomatik SSD'ye mi kuracak?
Peki her şeyi silince hiçbir şey kalmayacak. Ekleme falan yapacak mıyız yoksa kendisi otomatik SSD'ye mi kuracak?
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Eylül 2020 #7 BerkayZ87 dedi: Peki her şeyi silince hiçbir şey kalmayacak. Ekleme falan yapacak mıyız yoksa kendisi otomatik SSD'ye mi kuracak? Genişletmek için tıkla... Hepsini sil deyince 1 tane bölüm kalacak, yani SSD kendisi. Sonra ileri diyeceksin ve o halledecek.
BerkayZ87 dedi: Peki her şeyi silince hiçbir şey kalmayacak. Ekleme falan yapacak mıyız yoksa kendisi otomatik SSD'ye mi kuracak? Genişletmek için tıkla... Hepsini sil deyince 1 tane bölüm kalacak, yani SSD kendisi. Sonra ileri diyeceksin ve o halledecek.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #8 aynştaynX dedi: Hepsini sil deyince 1 tane bölüm kalacak, yani SSD kendisi. Sonra ileri diyeceksin ve o halledecek. Genişletmek için tıkla... Bölme yapmam gerekir mi? İlk defa yapacağım da bilmiyorum. Bu attığım videoda Technopat Yeni tuşuna tıklıyordu.
aynştaynX dedi: Hepsini sil deyince 1 tane bölüm kalacak, yani SSD kendisi. Sonra ileri diyeceksin ve o halledecek. Genişletmek için tıkla... Bölme yapmam gerekir mi? İlk defa yapacağım da bilmiyorum. Bu attığım videoda Technopat Yeni tuşuna tıklıyordu.
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 14 Eylül 2020 #9 Sürücü 0 yazanların hepsini sil. Daha sonra yeni yapıp uygula de. Tekrar bölümler oluşturulacak. Sonra diskini seçip ileri diyerek yüklemeye devam et.
Sürücü 0 yazanların hepsini sil. Daha sonra yeni yapıp uygula de. Tekrar bölümler oluşturulacak. Sonra diskini seçip ileri diyerek yüklemeye devam et.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Eylül 2020 #10 BerkayZ87 dedi: Bölme yapmam gerekir mi? İlk defa yapacağım da bilmiyorum. Bu attığım videoda Technopat Yeni tuşuna tıklıyordu. Genişletmek için tıkla... Ya gerek yok o halleder hepsini aynştaynX dedi: Ya gerek yok o halleder hepsini Genişletmek için tıkla... "Yeni" demesen bile o oluşturur bölümleri.
BerkayZ87 dedi: Bölme yapmam gerekir mi? İlk defa yapacağım da bilmiyorum. Bu attığım videoda Technopat Yeni tuşuna tıklıyordu. Genişletmek için tıkla... Ya gerek yok o halleder hepsini aynştaynX dedi: Ya gerek yok o halleder hepsini Genişletmek için tıkla... "Yeni" demesen bile o oluşturur bölümleri.