SSD nasıl temizlenir?

KeremCan1991

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda komple silmek kalıntı bırakmak istemediğim fotoğraflar var, nasıl komple yok edebilirim hiç kalıntı bırakmadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün kalıntıların temizlenmesi için 36 kez format atılması gerektiği gibi bir bilgi duymuştum Sistemin en derin yerinde o bilgiler kalıyormuş format atmana rağmen. Tamamen temizlenmesini istersen mevcut SSD yi atıp yenisini kullanabilirsin. En garanti temiz iş olur.

Bütün kalıntıların temizlenmesi için 36 kez format atılması gerektiği gibi bir bilgi duymuştum sistemin en derin yerinde o bilgiler kalıyormuş format atmana rağmen. Tamamen temizlenmesini istersen mevcut SSD'yi atıp yenisini kullanabilirsin. En garanti temiz iş olur.

Teşekkür ederim yeni SSD aldığımda nasıl Windows kuracağım hiç bilgim yok.

Bütün kalıntıların temizlenmesi için 36 kez format atılması gerektiği gibi bir bilgi duymuştum Sistemin en derin yerinde o bilgiler kalıyormuş format atmana rağmen. Tamamen temizlenmesini istersen mevcut SSD yi atıp yenisini kullanabilirsin. En garanti temiz iş olur.
Öyle bir şey yok, yapman gereken işlemin adı Low Level Format. Forumda ilgili konular olması lazım işlem hakkında.

Öyle bir şey yok, yapman gereken işlemin adı Low Level Format. Forumda ilgili konular olması lazım işlem hakkında.
Tamamen TV haber programlarının yalancısıyım :D
Teşekkür ederim yeni SSD aldığımda nasıl Windows kuracağım hiç bilgim yok.
Şimdiki windows üzerinden win kaç kullanıyorsan iso dosyasını indir o flashbelleğe aktar. Yeni SSD aldığında bios menüden UEFI seçerek o flashbellekteki windowsu kur bu kadar basit aslında videoları mevcut takıldığın yerde oradan yardım alarak devam edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı