R reddragon Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #1 Ben 2. el bir SSD almak istiyorum fakat almadan önce nasıl test etmem gerektiğini söyleyebilir misiniz? Bir de 2. el SSD'ye güven olur mu? Malum SSD'ler biraz pahalı onun için 2. el düşünüyorum da... Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2014
Ben 2. el bir SSD almak istiyorum fakat almadan önce nasıl test etmem gerektiğini söyleyebilir misiniz? Bir de 2. el SSD'ye güven olur mu? Malum SSD'ler biraz pahalı onun için 2. el düşünüyorum da...
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #2 2. el alacaksan hiç alma. Depolama birimleri 2. el almak saçmalık olur. İçinde neyle karşılaşacağın bilinmez
2. el alacaksan hiç alma. Depolama birimleri 2. el almak saçmalık olur. İçinde neyle karşılaşacağın bilinmez
Elcan Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 174 Yer Azerbaycan Daha fazla Meslek öğrenci 27 Eylül 2014 #3 Her şeyi silmek oluyor. Ne alakası var?
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #4 Bazı adamlar var ki... Adam HDD'nin içine illegal dosyalar koyuyor sonra polise şikayet ediyor. O yüzden öyle söyledim.
Bazı adamlar var ki... Adam HDD'nin içine illegal dosyalar koyuyor sonra polise şikayet ediyor. O yüzden öyle söyledim.