spices05 Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar iyi günler, bilgisayarın kasayı açtığımda gözüme bir şey takıldı SSD'nin nerede takılı olduğunu göremedim. Yardımcı olur musunuz? Anakartım: ASUS Prime B450M K II. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Arkadaşlar iyi günler, bilgisayarın kasayı açtığımda gözüme bir şey takıldı SSD'nin nerede takılı olduğunu göremedim. Yardımcı olur musunuz? Anakartım: ASUS Prime B450M K II.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #11 Barisdkmn dedi: Hocam gerçekten ASUS Dual'ler neden bu kadar büyük anlamıyorum. Kuzenimde RX 6600 var gereksiz kocaman Genişletmek için tıkla... Daha iyi işte ısınmıyor Artı 0 Eksi
Barisdkmn dedi: Hocam gerçekten ASUS Dual'ler neden bu kadar büyük anlamıyorum. Kuzenimde RX 6600 var gereksiz kocaman Genişletmek için tıkla... Daha iyi işte ısınmıyor
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2023 #12 Takvaa dedi: Daha iyi işte ısınmıyor Genişletmek için tıkla... Tamam da RX 6600 zaten ısınmıyor ne gerek var kocaman karta. Benim kartım yanında cücük gibi kalıyor üzüüyorum Artı 0 Eksi
Takvaa dedi: Daha iyi işte ısınmıyor Genişletmek için tıkla... Tamam da RX 6600 zaten ısınmıyor ne gerek var kocaman karta. Benim kartım yanında cücük gibi kalıyor üzüüyorum
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 2 Ağustos 2023 #13 Barisdkmn dedi: Hocam gerçekten ASUS Dual'ler neden bu kadar büyük anlamıyorum. Kuzenimde RX 6600 var gereksiz kocaman Genişletmek için tıkla... ASUS Dual mi o? O niye o kadar büyük yapmışlar ki Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi kitabı gibi kalın. Artı 0 Eksi
Barisdkmn dedi: Hocam gerçekten ASUS Dual'ler neden bu kadar büyük anlamıyorum. Kuzenimde RX 6600 var gereksiz kocaman Genişletmek için tıkla... ASUS Dual mi o? O niye o kadar büyük yapmışlar ki Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi kitabı gibi kalın.