7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 3 Eylül 2023 #11 Satlas79 dedi: Hocam arka taraf derken alttaki kısımdan mı bahsediyorsunuz yoksa ekran kartının arkası mı? Genişletmek için tıkla... Kasanın 2 tane kapağı var, sizin açtığın kapak değil diğer taraftaki kapağı açıp oranın fotoğrafını atarsanız yardımcı olalım.
Satlas79 dedi: Hocam arka taraf derken alttaki kısımdan mı bahsediyorsunuz yoksa ekran kartının arkası mı? Genişletmek için tıkla... Kasanın 2 tane kapağı var, sizin açtığın kapak değil diğer taraftaki kapağı açıp oranın fotoğrafını atarsanız yardımcı olalım.
Falcon_2 Centipat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #12 haznedar00 dedi: Ekran kartının üstünde mi? Anakartın üstünde olmasın o? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının üstü derken şuradan bahsediyorum.
haznedar00 dedi: Ekran kartının üstünde mi? Anakartın üstünde olmasın o? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının üstü derken şuradan bahsediyorum.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Eylül 2023 #13 haznedar00 dedi: Ekran kartının üstünde mi? Anakartın üstünde olmasın o? Genişletmek için tıkla... Bence konum olarak tarif etmiştir. Ekran kartının üst tarafında gibi.
haznedar00 dedi: Ekran kartının üstünde mi? Anakartın üstünde olmasın o? Genişletmek için tıkla... Bence konum olarak tarif etmiştir. Ekran kartının üst tarafında gibi.
S Satlas79 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #14 Tamamdır buldum herkese teşekkürler.
S stenntugra Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #15 Satlas79 dedi: SSD'de oluşan bir sorundan dolayı SSD'yi farklı bir SSD ile değiştiriceğim fakat SSD'nin tam olarak nereye takılı olduğunu bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Eki Görüntüle 1929761 Genişletmek için tıkla... Kasanın arka kapağını açıp fotoğrafını gönderin. stenntugra dedi: Kasanın arka kapağını açıp fotoğrafını gönderin. Genişletmek için tıkla... Bulmuşsunuz hocam, sorunsuz değiştirmeler.
Satlas79 dedi: SSD'de oluşan bir sorundan dolayı SSD'yi farklı bir SSD ile değiştiriceğim fakat SSD'nin tam olarak nereye takılı olduğunu bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Eki Görüntüle 1929761 Genişletmek için tıkla... Kasanın arka kapağını açıp fotoğrafını gönderin. stenntugra dedi: Kasanın arka kapağını açıp fotoğrafını gönderin. Genişletmek için tıkla... Bulmuşsunuz hocam, sorunsuz değiştirmeler.