M1T Decapat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2019 #1 Laptopuma SSD aldım da SSD'yi CD-ROM'a kızak ile mi takayım, yoksa laptopun orijinal HDD yerine mi takayım? Bir fark olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2019
Laptopuma SSD aldım da SSD'yi CD-ROM'a kızak ile mi takayım, yoksa laptopun orijinal HDD yerine mi takayım? Bir fark olur mu?
alihandrox Hectopat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2019 #2 HDD yerine takarsanız daha iyi performans alırsınız. Eğer sonradan isterseniz CD-ROM yerine HDD'yi takabilirsiniz.
HDD yerine takarsanız daha iyi performans alırsınız. Eğer sonradan isterseniz CD-ROM yerine HDD'yi takabilirsiniz.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 25 Nisan 2019 #3 Direkt orijinal yerine takın. HDD kızağı kullanmayı pek sağlıklı bulmuyorum. Ayrıca DVD girişinin bulunduğu yer genellikle SATA 2 veya SATA 1 oluyor. Bu da daha az performans demek.
Direkt orijinal yerine takın. HDD kızağı kullanmayı pek sağlıklı bulmuyorum. Ayrıca DVD girişinin bulunduğu yer genellikle SATA 2 veya SATA 1 oluyor. Bu da daha az performans demek.