ArDaUs Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 54 10 Mayıs 2023 #1 Yeni bir SSD aldım. SSD'yi koymak için kasadaki bölmeyi açtığımda bir yere koyamayacağımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2023
Yeni bir SSD aldım. SSD'yi koymak için kasadaki bölmeyi açtığımda bir yere koyamayacağımı fark ettim. Ne yapmalıyım?
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.405 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #2 ArDaUs dedi: Yeni bir SSD aldım. SSD'yi koymak için kasadaki bölmeyi açtığımda bir yere koyamayacağımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1773704 Genişletmek için tıkla... SSD alt kısmındaki vida delikleri işaretlediğim yerlere denk geliyorsa onun için yapılmış olabilir kontrol ediniz. Bunun dışında kasa modeli belliyse kullanım kılavuzunda zaten belirtilir tam olarak nasıl yapılacağı.
ArDaUs dedi: Yeni bir SSD aldım. SSD'yi koymak için kasadaki bölmeyi açtığımda bir yere koyamayacağımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1773704 Genişletmek için tıkla... SSD alt kısmındaki vida delikleri işaretlediğim yerlere denk geliyorsa onun için yapılmış olabilir kontrol ediniz. Bunun dışında kasa modeli belliyse kullanım kılavuzunda zaten belirtilir tam olarak nasıl yapılacağı.
HakanYılmazzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2.109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #3 Fotoğrafta sargılı güç kablosunun geçtiği yerde SSD takmak için vida yerleri var. Oraya takabilirsiniz.
Fotoğrafta sargılı güç kablosunun geçtiği yerde SSD takmak için vida yerleri var. Oraya takabilirsiniz.
1 178760 Kilopat Katılım 26 Temmuz 2017 Mesajlar 590 Çözümler 4 10 Mayıs 2023 #4 Elinde tuttuğun 2.5 to 3.5 kızağıysa alttan ssd'yi kızağa sabitleyip kızağı 3.5 hdd bölmesine takacaksın.
Elinde tuttuğun 2.5 to 3.5 kızağıysa alttan ssd'yi kızağa sabitleyip kızağı 3.5 hdd bölmesine takacaksın.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #5 Bildiğim kadarıyla ssddiyi oraya takmıyorlar.
ArDaUs Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 54 10 Mayıs 2023 #6 Dostlar bu arada 2. bir SSD almıştım fotoğraftaki 1. SSD, 2. si altta MLD markalı olarak yazıyor 2. SSD yı nereye takmalıyım.
Dostlar bu arada 2. bir SSD almıştım fotoğraftaki 1. SSD, 2. si altta MLD markalı olarak yazıyor 2. SSD yı nereye takmalıyım.
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 10 Mayıs 2023 #7 Herhangi bir yuvaya sabitlemen şart değil. Uygun bir yere girdikten sonra sarkık durması problem oluşturmaz. Son düzenleme: 10 Mayıs 2023
Herhangi bir yuvaya sabitlemen şart değil. Uygun bir yere girdikten sonra sarkık durması problem oluşturmaz.
HakanYılmazzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2.109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #8 ArDaUs dedi: Dostlar bu arada 2. bir SSD almıştım fotoğraftaki 1. SSD, 2. si altta MLD markalı olarak yazıyor 2. SSD'yı nereye takmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam benim dediğim yerde vida yerleri var. Onlar muhtemelen SSD için. Eğer hiç yer yoksa herhangi bir yere bırakın. SSD zarar görmez.
ArDaUs dedi: Dostlar bu arada 2. bir SSD almıştım fotoğraftaki 1. SSD, 2. si altta MLD markalı olarak yazıyor 2. SSD'yı nereye takmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam benim dediğim yerde vida yerleri var. Onlar muhtemelen SSD için. Eğer hiç yer yoksa herhangi bir yere bırakın. SSD zarar görmez.