SSD önerisi

Daha fazla  
Depolama için kullanacaksan olabilir ama biraz daha vererek bunu alman daha iyi olacaktır:

Amazon Türkiye siparişim olmadı. Kaç günde gelir ya da sorun çıkar mı bilmiyorum. Fiyatlar denkse Hepsiburada, N11 vs tercih etmeyi düşünüyorum. Ayrıca araştırdığım kadar Sandisk çok önerilmiyor bu forumda da. Önerme nedeniniz nedir? Samsung QVO da EVO serisine göre tercih edilmiyor baktığım kadarıyla.

Amazon Türkiye siparişim olmadı. Kaç günde gelir ya da sorun çıkar mı bilmiyorum. Fiyatlar denkse Hepsiburada, N11 vs tercih etmeyi düşünüyorum. Ayrıca araştırdığım kadar SanDisk çok önerilmiyor bu forumda da. Önerme nedeniniz nedir? Samsung QVO da EVO serisine göre tercih edilmiyor baktığım kadarıyla.

Öncelikle öneriler markaya değil modele göre olmalı. Salt olarak marka öneren/önermeyen kişiler genelde kulaktan dolma bilgilerle davranıyor. SanDisk Plus 240 GB ve 120 GB kronik sorunlu (480 liğini tam hatırlayamadım). Diğer modellerinde bildiğim şu anlık bir sıkıntı yok.

Amazon Türkiye siparişim olmadı. Kaç günde gelir ya da sorun çıkar mı bilmiyorum. Fiyatlar denkse Hepsiburada, N11 vs tercih etmeyi düşünüyorum. Ayrıca araştırdığım kadar SanDisk çok önerilmiyor bu forumda da. Önerme nedeniniz nedir? Samsung QVO da EVO serisine göre tercih edilmiyor baktığım kadarıyla.

Amazon'dan kendim yakın zamanda 1 ay gibi süre içinde RAM siparişi verdim. 3-4 gün içinde geldi. Sorun yaşamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı