Kendisini 10 gün önce aldım ve tavsiye ederim. Bunu da alabilirsiniz evet ama 30 dk sonra İtopya'ya eklenecek olan Donanım Arşivi'nin indirimlerinden yararlanmanı ve 1 TB'lık M.2 almanı tavsiye ederim. Bak istersen. Link atamıyorum çünkü daha güncellenemediler. Ama videoyu paylaşabilirim. @tvfxn
Edit: Ufak bir düzeltme yapıyorum videoda link aktarılmış. Direkt SSD'nin linkini buraya ekliyorum bakabilirsiniz. Site biraz gecikmeli çünkü çok fazla kişi yükleniyor şu anda.
Kendisini 10 gün önce aldım ve tavsiye ederim. Bunu da alabilirsiniz evet ama 30 dk sonra İtopya'ya eklenecek olan Donanım Arşivi'nin indirimlerinden yararlanmanı ve 1 TB'lık M.2 almanı tavsiye ederim. Bak istersen. Link atamıyorum çünkü daha güncellenemediler. Ama videoyu paylaşabilirim. Video burada.@tvfxn
Teşekkürler, bütçeye göre seçim yapacağım. Ve şunu da eklemek istiyorum: Sadece sistem kuracağım bir SSD'nin 1 TB olmasının depolama yönü hariç başka bir avantajı var mı? Çünkü RAM yükseltmesi de yapacağım, buna o kadar para vermek istemiyorum açıkçası.
Orasını bilemem maalesef tam araştırmadim tabii ki ama şu ekonomiye göre TR'nin en ucuzu şu anda bence değerlendirilmeli ama tabii ki diğer Kioxia 500 GB Exceriaalınabilir. Kendim aktif olarak Amazon'dan sipariş etmiştim 750TL'ye 10 gündür aktif kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.