SSD önerisi

tvfxn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600 | GIGABYTE B450M S2H | XPG 8x2 3000 MHz | ZOTAC RTX 3060 | 500 GB SSD | 1 TB HDD
Hâlihazırda HDD var. Sadece sistemi kurmak için M.2 SSD bakıyorum. 120 GB yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Önerilerinize açığım.

Hâlihazırda HDD var. Sadece sistemi kurmak için M.2 SSD bakıyorum. 120 GB yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Önerilerinize açığım.

Bütçenizi bilmiyorum ama İtopya'da Donanım Arşivi'nin düzenlemiş olduğu anlaşmada 1.099 TL'ye düşen M.2 SSD mevcut bence kaçırmayın derim. ( 1TB )

Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bütçe çıkarsa

Kendisini 10 gün önce aldım ve tavsiye ederim. Bunu da alabilirsiniz evet ama 30 dk sonra İtopya'ya eklenecek olan Donanım Arşivi'nin indirimlerinden yararlanmanı ve 1 TB'lık M.2 almanı tavsiye ederim. Bak istersen. Link atamıyorum çünkü daha güncellenemediler. Ama videoyu paylaşabilirim. @tvfxn

Edit: Ufak bir düzeltme yapıyorum videoda link aktarılmış. Direkt SSD'nin linkini buraya ekliyorum bakabilirsiniz. Site biraz gecikmeli çünkü çok fazla kişi yükleniyor şu anda.

Teşekkür ederim, başka alternatif var mıdır? Varsa nedir?

Teşekkürler, bütçeye göre seçim yapacağım. Ve şunu da eklemek istiyorum: Sadece sistem kuracağım bir SSD'nin 1 TB olmasının depolama yönü hariç başka bir avantajı var mı? Çünkü RAM yükseltmesi de yapacağım, buna o kadar para vermek istemiyorum açıkçası.

Hiç önerilmiyor bu SSD forumda

Orasını bilemem maalesef tam araştırmadim tabii ki ama şu ekonomiye göre TR'nin en ucuzu şu anda bence değerlendirilmeli ama tabii ki diğer Kioxia 500 GB Exceria alınabilir. Kendim aktif olarak Amazon'dan sipariş etmiştim 750TL'ye 10 gündür aktif kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…