SSD önerisi

sdtkrdyn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an bilgisayarımda şu SSD var. 1TB yetmemeye başladı, 1TB SSD daha almak istiyorum. Sizce aynısından mı alayım yoksa başka bir şey mi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, şu an bilgisayarımda şu SSD var. 1TB yetmemeye başladı, 1TB SSD daha almak istiyorum. Sizce aynısından mı alayım yoksa başka bir şey mi önerirsiniz?

Samsung:
Popüler modeller: Samsung 970 EVO, 980 Pro, 870 QVO.

Western Digital (WD):
Popüler modeller: WD Black SN850, WD blue 3D NAND.

Crucial:
Popüler modeller: Crucial MX500, Crucial P3 Plus.

Kingston:
Popüler modeller: Kingston A2000, Kingston nv2.

Bu modelleri tavsiye ederim seçim senin.

Kingston marka tercih et. Bütçeni belirtirsen yardımcı olabilirim.

Para sıkıntım yok da 4-5k yı geçmesin. 1TB kaliteli bir şey okey olur benim için.

Peki benim SSD Samsung 980 Pro, gidip Kingston takarsam sıkıntı olur mu? Öyle farklı marka uyuşmazlık gibi bir sorun olur mu?

Para sıkıntım yok da 4-5k yı geçmesin. 1TB kaliteli bir şey okey olur benim için.

Peki benim SSD Samsung 980 Pro, gidip Kingston takarsam sıkıntı olur mu? Öyle farklı marka uyuşmazlık gibi bir sorun olur mu?
970 EVO öneririm.

970 EVO öneririm.

S980 7000 okuma hızı verirken S970 3000 veriyor. Çok fark eder mi?

S980 7000 okuma hızı verirken S970 3000 veriyor. Çok fark eder mi?
980'de DRAM yoktu yanlış hatılarmıyorsam. O yüzden 970 EVO Plus daha mantıklı olur.

Hocam SSD'lerin aynı olmasına gerek yok ama anakartınızın modelini söylerseniz daha iyi olur almadan önce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı