Anakartınızda M.2 desteğiyle ilgili bir şey bulamadım yahut yok. Dolayısıyla 970 EVO SSD'yi de bilgisayarınıza takamazsınız. Harici aparatlarla belki takarsınız ama ne kadar verim alacağınızı bilemem.
Tamamdır. Ama bende bir hard disk var artı olarak alıcağım için kabloları bağlayabilecek miyim anakartta yer var mıdır bilmiyorum yardımcı olur musun ? hard diski çıkarmıyacağım çünkü .
Sata 3 ne oluyor tam olarak? Bugün ben 860 Evo aldım ama boş sata girişlerinden birine taktım rastgele. Sata 3 kısmına takılması mı gerekiyor hiç anlamam da mazur gör.
Tamamdır. Ama bende bir hard disk var, artı olarak alacağım için kabloları bağlayabilecek miyim, anakartta yer var mıdır bilmiyorum, yardımcı olur musun? Hard diski çıkarmayacağım çünkü.
Ultimate SU650 katı hal diski, 480 GB'a kadar kapasite sunan 3D NAND Flash ve yüksek hızlı bir denetleyici kullanır. 520/450MB/s'ye kadar okuma/yazma performansı ve 2D NAND SSD'lerden daha fazla güvenilirlik sunar. SU650, optimize edilmiş veri performansı ve bütünlüğünü...