Teocmglu Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 41 26 Eylül 2019 #11 Crucial BX500 240GB sipariş verdim. Isınma problemi yaşamam inşallah. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2019
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 26 Eylül 2019 #12 Perceival dedi: James Donkey çok kaliteli bir markadır. Forumda çoğu kişi James Donkey SSD'ler hakkında çok fazla olumsuz yorum yapmış, beni üzdü açıkcası çünkü gerçekten kaliteli ve Çinli bir üretici markası. Genişletmek için tıkla... Kanka... Neyse... James Donkey kaliteli değildir. Aşağılamak istemiyorum ama bu kadar kişi arasında bir zeki sen misin?
Perceival dedi: James Donkey çok kaliteli bir markadır. Forumda çoğu kişi James Donkey SSD'ler hakkında çok fazla olumsuz yorum yapmış, beni üzdü açıkcası çünkü gerçekten kaliteli ve Çinli bir üretici markası. Genişletmek için tıkla... Kanka... Neyse... James Donkey kaliteli değildir. Aşağılamak istemiyorum ama bu kadar kişi arasında bir zeki sen misin?
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.844 Çözümler 16 26 Eylül 2019 #13 kirknewsted dedi: Kanka. Neyse. James Donkey kaliteli değildir. Aşağılamak istemiyorum ama bu kadar kişi arasında bir zeki sen misin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ekipmanlarını kastettim, SSD'lerin kötü olduğunu biliyorum. Recep Baltaş dedi: Şahsen James Donkey önermiyorum. Bütçe varsa Samsung, yoksa Kingston, Crucial vb. alınabilir. Genişletmek için tıkla... Recep ağabey peki ekipman konusunda James Donkey önerir misin?
kirknewsted dedi: Kanka. Neyse. James Donkey kaliteli değildir. Aşağılamak istemiyorum ama bu kadar kişi arasında bir zeki sen misin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ekipmanlarını kastettim, SSD'lerin kötü olduğunu biliyorum. Recep Baltaş dedi: Şahsen James Donkey önermiyorum. Bütçe varsa Samsung, yoksa Kingston, Crucial vb. alınabilir. Genişletmek için tıkla... Recep ağabey peki ekipman konusunda James Donkey önerir misin?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Eylül 2019 #14 Perceival dedi: Recep ağabey peki ekipman konusunda James Donkey önerir misin? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım, bir şey diyemem.
Perceival dedi: Recep ağabey peki ekipman konusunda James Donkey önerir misin? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım, bir şey diyemem.
Skyline34 Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 424 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni ve Grafiker 26 Eylül 2019 #15 "James Donkey alıp bilgilerinizi eşeğe emanet etmeyin." -Recep Baltaş.