SSD Önerisi

ahmetongl

Decapat
Adata SU630 SSD'ye sahibim. Ancak yazma hızında yarı yarıya düşüş var ve arada droplara sebep oluyor bende bunun yanında oyunları, Windows'u kurmak için 240 GB M.2 SSD alacağım. Bütçem fazla değil. James Donkey vs. markalar var ama ne kadar iyi bilmiyorum. Öneri bekliyorum. Bütçe 300.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung evo 860 nokta atış👍🏻
M2 istemiştim. SSD'ler hakkında pek bilgim yok. Sata SSD yerine M2 almak daha mantıklı değil mi?
O bütçeye en iyi M2 budur.
Adata'ya karşı ön yargım var. ADATA SU630 480GB SSD'ye sahibim yazma hızı çok düşük. Ama galiba bu serisi kronik sorunluydu.

O bütçeye en iyi M2 budur.
Tam yazıcaktım hocam hızlı davranmış 😇
James Donkey, Gamepower, Gametech, Hadron, Everest, Rampage, Frisby, Dark gibi markalardan uzak durunuz. En dandik parçaları kullandıkları için ucuza satıyorlar ürünlerini.

Ama sizde Adata’ya ön yargım var diyorsunuz, 300₺ bütçe, hemde M2 SSD istiyorsunuz. Bu kadar mükemmelliyetçi olamazsınız ya bütçe arttırır güzel M2 SSD alırsınız yada SATA SSD alırsınız. O fiyata JD vs alabilirsin fakat 1 ay sonra uyumsuzluk, hız düşümü gibi konular açarsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı