SSD önerisi

Alish0

Hectopat
Arkadaşlar oyun için PC topluyorum sistem şu şekilde.
RTX 2060 Ryzen 7 2700X.
ASUS Prime B450M'a.
8*2 16 GB RAM.

SSD almak istiyorum (1 TB) M.2 almama gerek var mı? SSD alsam yeter mi? Arasında çok fark var mı oyun anlamında?

.

Yukarıdaki linklerdekinden hangisini almalıyım? Hızlar aynı fakat biri M.2 diğeri normal SSD.

Her türlü önerinize açığım.

Güncel fiyatlarını bilmiyorum ama 860 QVO öneririm. Sata muadillerine göre 5 kat daha uzun ömürlüdür ve her şeyden önce Samsung en kaliteli SSD üreticisidir. Fiyatı evet yüksektir ama kesinlikle piyasada ezici bir üstünlüğü vardır. Kronik sorunu vs. yoktur yavaşlama ya da bozulma gibiç

Arkadaşlar oyun için PC topluyorum sistem şu şekilde.
RTX 2060 Ryzen 7 2700X.
ASUS Prime B450M'a.
8*2 16 GB RAM.

SSD almak istiyorum (1 TB) M.2 almama gerek var mı? SSD alsam yeter mi? Arasında çok fark var mı oyun anlamında?

.

Yukarıdaki linklerdekinden hangisini almalıyım? Hızlar aynı fakat biri M.2 diğeri normal SSD.

Her türlü önerinize açığım.

İkisi arasından M.2 derim ama bence WD almayın.

Ben bu zamana kadar M.2, Sata çoğu modeli kullandım ve kesinlikle render ve sürekli dosya aktarımı hariç bir faydası yok ne yazık ki M.2'nin. Şuan kullandığım sistem nedeniyle 960 EVO kullanmak zorundayım yoksa ilk iş 860 QVO alırdım.

Evo ve qvo modelleri arasındaki fark nedir?
QVO QLC yongalar kullanıyor.
Evo TLC yonga olması lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı