Çözüldü SSD okuma yazma hakkında

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nonomsa

Centipat
Yer
emeriga
Öncelikle merhaba gününüz güzel geçiyor diye umut ediyorum. Bilgisayara 3 tane SSD'den hangisini alsam diye kaldım linkler:
1) 2) 3) Aslında sorum 2tane 1.'si bu linklerden hangisini almalıyım? 2.sorum ise 1.linkte 2200 MB-s diyor şimdi 2.ye bakarsak 550-520 MB-s diyor yani okuma-yazma hızı olarak 3.'ye de bakarsak 3100-1050 diyor. Anladık ki hız'da 2.SSD (Samsung860 Evo)bunlara göre çöp hızında.*Buraya kadar hatam var ise yazmanızı rica ediyorum.* Corsair SSD'e de bakarsak okursun 3100 yazarsın 1050 eşit olmaz. Okudugunu yazamaz mantıgında oldugumdan 1. M.2 SSD KingSTON-A2000'i seçiyorum sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer render, grafik ve iş ağırlıklı bilgisayar için düşünüyorsan, M.2 NVMe yani Kingston A2000 tercih edebilirsin. Günlük kullanım için alacaksan, M.2 NVMe'ye para vermek mantıksız. Aralarında fark yok. Bu yüzden Samsung 860 Evo öneriyorum.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı