Evet disk sorunlu da... Neye benzeteceğimi bilemedim. Arabanın arıza ışığı bozulmuş işte yansa da yanmasa da sonuç olarak yanmıyor. Bozulursa sürpriz yumurta gibi bozulacak.
İlk defa böyle bir şey görüyorum. Markadan mı kaynaklı? @Bestty
Evet disk sorunlu da... Neye benzeteceğimi bilemedim. Arabanın arıza ışığı bozulmuş işte yansa da yanmasa da sonuç olarak yanmıyor. Bozulursa sürpriz yumurta gibi bozulacak.
İlk defa böyle bir şey görüyorum. Markadan mı kaynaklı? @Bestty
Evet. Detaylı modelini öğrenememiş olsam da muhtemelen eski sorunlu olan SSD'ye sahip arkadaş. Kullanıcıların çoğunda raporlama sorunu mevcut zaten. ŞOK'a gelecek olan Netac SSD alınır mı?
Arkadaşlar bana uygun fiyata böyle sorunu olmayan bir ssd önerebilir misiniz? Veya kablosunu mu düzeltmeye çalışayım? Çıkarıp biraz temizleyip tekrar mı deniyim? Ne önerirsiniz?
Arkadaşlar bana uygun fiyata böyle sorunu olmayan bir SSD önerebilir misiniz? Veya kablosunu mu düzeltmeye çalışayım? Çıkarıp biraz temizleyip tekrar mı deneyeyim? Ne önerirsiniz?
500-600TL'lik en azından şu disk 100% sorunu yaratmayacak bir SSD olsa yeterli. Zaten çok bir şey yapmıyorum bilgisayarda. Arada sırada lol-csgo-valorat ve roblox oynanıyor bilgisayarımda. Abartı fiyata ssd almak istemiyorum ama en azından 2 yıl disk sorunu çıkarmasın. Bu şekilde bilgisayar sürekli 100% disk, donma kasma yapmasın.
Kabloları çıkarıp tekrar taktım. Sata girişini değiştirdim yeni yere taktım ama yine bir şey değişmedi. Bence bu ssd ilk geldiğinde de bozuktu. O zaman yeni diye anlamıyordum. O zamanda güncelleme vs yaparken aşırı yavaşlıyordu pc ama o zamanlar yeni aldık diye pek dikkat etmiyordum. 2-3 lık garantisi olması lazım öncelikle aldığım yere sorayım belki yenisini yollarlar veya en azından yönlendirirler ne yapmam gerektiğini
500-600TL'lik en azından şu disk 100% sorunu yaratmayacak bir SSD olsa yeterli. Zaten çok bir şey yapmıyorum bilgisayarda. Arada sırada LoL- CS:GO-valorat ve Roblox oynanıyor bilgisayarımda. Abartı fiyata SSD almak istemiyorum ama en azından 2 yıl disk sorunu çıkarmasın. Bu şekilde bilgisayar sürekli 100% disk, donma kasma yapmasın.
Kabloları çıkarıp tekrar taktım. SATA girişini değiştirdim yeni yere taktım ama yine bir şey değişmedi. Bence bu SSD ilk geldiğinde de bozuktu. O zaman yeni diye anlamıyordum. O zamanda güncelleme vs yaparken aşırı yavaşlıyordu PC ama o zamanlar yeni aldık diye pek dikkat etmiyordum. 2-3'lık garantisi olması lazım öncelikle aldığım yere sorayım belki yenisini yollarlar veya en azından yönlendirirler ne yapmam gerektiğini.