SSD olan bilgisayara HDD eklemek

alibey26

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bilgisayarımda SSD kullanıyorum. Eski bilgisayarımdaki HDD'yi yenisine takmak istiyorum fakat eskisinde önemli belgelerim var onların silinmesini istemiyorum.

Sorularım şunlar HDD'yi taktığımda yerel disk C ve D yeni bilgisayara ne olarak geçecek?
Biçimlendirme yapmadan taktığımda HDD direkt çalışır mı bir ayar yapmam gerekiyor mu BIOS'tan?
Eski PC de Windows 10 kuruluydu yenisinde 11 kurulu bir karışıklık olur mu?

Direkt yeni bir disk olarak gözükür bir şey olmaz. HDD'de de Windows varsa biostan hangi diskin başlatılacağını seçmen gerekebilir.

Direkt yeni bir disk olarak gözükür bir şey olmaz. HDD'de de Windows varsa biostan hangi diskin başlatılacağını seçmen gerekebilir.
Anladım peki hdd de de steam vardı ssd de de var onda bir sorun olur mu ?

Anladım peki hdd de de steam vardı ssd de de var onda bir sorun olur mu ?
Herhangi bir diskteki steamı açarsan o diskteki steam gözükür bence ama tam emin değilim. İki diskteki steamların bir tanesini silmen gerekebilir. Eğer oyun varsa oyundaki klasörleri silmene gerek yok. Her iki diskte de steam oyunları yüklenebiliyor sadece klasörlerin yerlerini değiştirmen gerekebilir.

Anladım teşekkürler şimdi takmayı deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…