Xlett Hectopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 12 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 16 Aralık 2016 #1 Merhaba , şu anda depolama olarak bilgisayarımda 120 GB SSD ve 1 TB HDD kullanıyorum. 120 GB SSD benim C sürücüm olarak kayıtlı fakat onu daha büyük bir SSD ile değiştirmek istiyorum. Bunu hiç bir klasörde sorun yaşamadan nasıl yapmam lazım ?
Merhaba , şu anda depolama olarak bilgisayarımda 120 GB SSD ve 1 TB HDD kullanıyorum. 120 GB SSD benim C sürücüm olarak kayıtlı fakat onu daha büyük bir SSD ile değiştirmek istiyorum. Bunu hiç bir klasörde sorun yaşamadan nasıl yapmam lazım ?
blauesbluten Kilopat Katılım 8 Aralık 2016 Mesajlar 102 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #2 Eğer raid'siz bir disk düzeniniz varsa; Eski SSD'nizi bilgisayar donanımına bağlı ve eski SSD'deki dosyalarınız kadar boş alan bulunduran bir HDD veya SSD'ye yedekleyin. Yeni SSD'nizi sisteme bağlayın.(Eskisini çıkarın tabi) Yedeklediğiniz verileri yeni SSD'nize kopyalayın. İşlem tamamlanmıştır...
Eğer raid'siz bir disk düzeniniz varsa; Eski SSD'nizi bilgisayar donanımına bağlı ve eski SSD'deki dosyalarınız kadar boş alan bulunduran bir HDD veya SSD'ye yedekleyin. Yeni SSD'nizi sisteme bağlayın.(Eskisini çıkarın tabi) Yedeklediğiniz verileri yeni SSD'nize kopyalayın. İşlem tamamlanmıştır...
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.957 Çözümler 86 19 Aralık 2016 #3 Disk klonlama için farklı yazılımlar var onlardan yardım alabilirsin. Acronis iyidir.
Xlett Hectopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 12 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 24 Aralık 2016 #4 Tesekkurler yardim icin. Yeni SSD aldiktan sonra deniycem. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2016