SSD olan CPU B960 laptop kaç TL eder?

türkishlokum

Centipat
Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu dün açmıştım lakin aradığım soruyu yanıt bulamadım. Ben de bundan dolayı tekrar sormak istiyorum. Benim tahminimce fiyatı 400 TL gibi falan tutar. Klavye ve fare ile 400 TL tutar gibi, ben uzatmadan sistemi açıklayayım.

Sistem: İşlemci Intel (r) Pentium (r) CPU B960 @ 2.20GHz, RAM 4 GB DDR3 1333 MHz 2+2 RAM, ekran kartı Intel (r) HD Graphics family 64 MB 60 Hz monitör 1100 MHz,
SSD Kingston SA400S37120G ata device 120 GB. Özellikler bu şekilde onun dışında hiçbir sorunu yok her şey güncel sistem 7 yıllık ama neredeyse hiç kullanılmamış 3 ayda 1 falan açılan bir laptop. İyi sosyaller.

Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu dün açmıştım lakin aradığım soruyu yanıt bulamadım. Ben de bundan dolayı tekrar sormak istiyorum. Benim tahminimce fiyatı 400 TL gibi falan tutar. Klavye ve fare ile 400 TL tutar gibi, ben uzatmadan sistemi açıklayayım.

Sistem: İşlemci Intel (r) Pentium (r) CPU B960 @ 2.20GHz, RAM 4 GB DDR3 1333 MHz 2+2 RAM, ekran kartı Intel (r) HD Graphics family 64 MB 60 Hz monitör 1100 MHz,
SSD Kingston SA400S37120G ata device 120 GB. Özellikler bu şekilde onun dışında hiçbir sorunu yok her şey güncel sistem 7 yıllık ama neredeyse hiç kullanılmamış 3 ayda 1 falan açılan bir laptop. İyi sosyaller.
400 TL civarı olur, aynı işlemcili laptop bende de vardı ben 400'e sattım. Sende SSD var, bu sebeple 600- 700'e koyabilirsin.

Ama sizin ekran kartı iyidir bununki bayağı düşük 500 TL gibi tutar bence.
Saçmalamayın, olsaydı öyle yazardım. Neredeyse birebir aynı. Zaten harici ekran kartı yoktu sizde de yok, işlemcinin içindeki görüntü çipini kullanıyorsunuz. 600 TL'den aşağı koymayın diyorum ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı