Necipefee Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #1 Selamlar, laptopumda 512 GB SSD var. Az geldiği için önce SSD değişikliği yapmayı düşündüm sonra aklıma HDD geldi. SSD takılı olan laptopa HDD takılır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar, laptopumda 512 GB SSD var. Az geldiği için önce SSD değişikliği yapmayı düşündüm sonra aklıma HDD geldi. SSD takılı olan laptopa HDD takılır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Aydoğan BV 24 Mart 2025 Necipefee dedi: HP Victus 15 FA0008NT sadece 1 tane SSD slotu var fakat HDD var mı bilmiyorum. Onu da düşündüm fakat onun için bir de taşıma kutusuna ihtiyaç var biraz maliyetli olur gibi geldi. Genişletmek için tıkla... SSD almanız lazım o modelde yok SATA girişi
Necipefee dedi: HP Victus 15 FA0008NT sadece 1 tane SSD slotu var fakat HDD var mı bilmiyorum. Onu da düşündüm fakat onun için bir de taşıma kutusuna ihtiyaç var biraz maliyetli olur gibi geldi. Genişletmek için tıkla... SSD almanız lazım o modelde yok SATA girişi
E esatunal Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2025 #11 Necipefee dedi: Ben SSD için bakmıştım orada bir de kutusu vardı HDD hakkında pek bilgim yok Öncelikle teşekkürler bir de SSD değişikliği yaparsam eğer bu SSD'deki bilgileri Windows'u diğer SSD'ye aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anladım özür dilerim ben ayrıca oyun için değil de belgeler vb. şeyler için alan istediğini sandım kusura bakma Artı 0 Eksi
Necipefee dedi: Ben SSD için bakmıştım orada bir de kutusu vardı HDD hakkında pek bilgim yok Öncelikle teşekkürler bir de SSD değişikliği yaparsam eğer bu SSD'deki bilgileri Windows'u diğer SSD'ye aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anladım özür dilerim ben ayrıca oyun için değil de belgeler vb. şeyler için alan istediğini sandım kusura bakma
egolego Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #12 Necipefee dedi: ben ssd için bakmıştım orda birde kutusu vardı hdd hakkında pek bilgim yok öncelikle teşekkürler birde ssd değişikliği yaparsam eğer bu ssd deki bilgileri windows u diğer ssd ye aktarabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Klonlaman gerek ama sen yeni ssd alınca ikisini aynı anda takamayacağın için klon yapamazsın. O yüzden yeni kurulum en kolayı. Artı 0 Eksi
Necipefee dedi: ben ssd için bakmıştım orda birde kutusu vardı hdd hakkında pek bilgim yok öncelikle teşekkürler birde ssd değişikliği yaparsam eğer bu ssd deki bilgileri windows u diğer ssd ye aktarabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Klonlaman gerek ama sen yeni ssd alınca ikisini aynı anda takamayacağın için klon yapamazsın. O yüzden yeni kurulum en kolayı.
KS KS Necipefee Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #13 egolego dedi: Klonlaman gerek ama sen yeni ssd alınca ikisini aynı anda takamayacağın için klon yapamazsın. O yüzden yeni kurulum en kolayı. Genişletmek için tıkla... klonlama işini bir bilgisayarcıda yaptırmayı düşünüyorum Artı 0 Eksi
egolego dedi: Klonlaman gerek ama sen yeni ssd alınca ikisini aynı anda takamayacağın için klon yapamazsın. O yüzden yeni kurulum en kolayı. Genişletmek için tıkla... klonlama işini bir bilgisayarcıda yaptırmayı düşünüyorum