altunay.emre Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi çok fazla fark yapar mı oyunlarda sizce SSD.
BARON™ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Yer Papua Yenigine Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #2 FPS farkı oluşturmaz. Oyun sahne geçişleri daha hızlı olur ve veri aktarımı gibi işlerde gözle görülür şekilde fark yapar.
FPS farkı oluşturmaz. Oyun sahne geçişleri daha hızlı olur ve veri aktarımı gibi işlerde gözle görülür şekilde fark yapar.
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #3 Oyunlarda fark yapmaz. Sadece bekleme (Load) bölümlerini daha hızlı geçer. FPS'ye bir katkısı yoktur. SSD daha çok bilgisayarın açılış hızında, dosyayı bir yerden başka bir yere kopyalarken, taşırken çok daha hızlı işlem yapmaya yarar.
Oyunlarda fark yapmaz. Sadece bekleme (Load) bölümlerini daha hızlı geçer. FPS'ye bir katkısı yoktur. SSD daha çok bilgisayarın açılış hızında, dosyayı bir yerden başka bir yere kopyalarken, taşırken çok daha hızlı işlem yapmaya yarar.
altunay.emre Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #4 BARON™ dedi: FPS farkı oluşturmaz. Oyun sahne geçişleri daha hızlı olur ve veri aktarımı gibi işlerde gözle görülür şekilde fark yapar. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 10000rpm alsam benim için iyidir o zaman bekleme ekranlarını beklersem zarar gelmez
BARON™ dedi: FPS farkı oluşturmaz. Oyun sahne geçişleri daha hızlı olur ve veri aktarımı gibi işlerde gözle görülür şekilde fark yapar. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 10000rpm alsam benim için iyidir o zaman bekleme ekranlarını beklersem zarar gelmez
BARON™ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Yer Papua Yenigine Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #5 Bütçe belirtin yardımcı olalım isterseniz.
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #6 10000 Rpm derken HDD almayacaksın herhâlde?
altunay.emre Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #7 AlphaOMG dedi: 10000 Rpm derken HDD almayacaksın herhâlde? Genişletmek için tıkla... Wd 3.5" 500Gb Velociraptor Sata 3.0 10000Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar bunu alıcaktım BARON™ dedi: Bütçe belirtin yardımcı olalım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bütçem 3200 TL isterseniz öneri yapabilirsiniz çünkü sistem toplayacaktım bir türlü toplayamadığım sistemi hayırlısıyla 2 ay sonra gidip alırım.
AlphaOMG dedi: 10000 Rpm derken HDD almayacaksın herhâlde? Genişletmek için tıkla... Wd 3.5" 500Gb Velociraptor Sata 3.0 10000Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar bunu alıcaktım BARON™ dedi: Bütçe belirtin yardımcı olalım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bütçem 3200 TL isterseniz öneri yapabilirsiniz çünkü sistem toplayacaktım bir türlü toplayamadığım sistemi hayırlısıyla 2 ay sonra gidip alırım.
F fatih52 Ziyaretçi 23 Kasım 2014 #8 Oyunlar daha hızlı açılır. Sistem daha hızlı açılır. Oyunlara pek bir yararı olmaz. Ama yeni sistem alacaksan SSD alman daha iyi olur hız konusunda.
Oyunlar daha hızlı açılır. Sistem daha hızlı açılır. Oyunlara pek bir yararı olmaz. Ama yeni sistem alacaksan SSD alman daha iyi olur hız konusunda.
osmanoguz Kilopat Katılım 18 Kasım 2014 Mesajlar 132 Yer Adana Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2014 #9 Ssd oyun sistemlerinde gerekli. Fps katkısı olmaz, sadece hız artışı olur.
altunay.emre Megapat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #10 Fakat işte SSD de eklersem sisteme bütçemi biraz aşıyor ve bazı şeylerden kısmam gerekiyor.