14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #11 260112 dedi: Rekos ve atlasos arasından hangisi seçilmeli? Genişletmek için tıkla... RekOS'u kullanmadım, aktif olarak Atlas OS'tayım ve gayet mutluyum.
260112 dedi: Rekos ve atlasos arasından hangisi seçilmeli? Genişletmek için tıkla... RekOS'u kullanmadım, aktif olarak Atlas OS'tayım ve gayet mutluyum.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 20 Temmuz 2022 #12 14kero dedi: Rekos'u kullanmadım, aktif olarak atlas OS'tayım ve gayet mutluyum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ne kadar FPS yükseltiyor?
14kero dedi: Rekos'u kullanmadım, aktif olarak atlas OS'tayım ve gayet mutluyum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ne kadar FPS yükseltiyor?
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.398 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #13 14kero dedi: Stuttering sorunu varsa çözebilir, FPS arttırmaz. Eğer Windows 10'da genel olarak sorun varsa açık kaynak kodlu modlanmış Windows 10 indirebilirsiniz. An optimized modification of Windows, designed for enthusiasts. We designed Atlas for enthusiasts & gamers, improving privacy, usability, and performance. Have the best experience compared to stock, slow Windows. atlasos.net Genişletmek için tıkla... Atlas Windows'un modlanmış hali mi?
14kero dedi: Stuttering sorunu varsa çözebilir, FPS arttırmaz. Eğer Windows 10'da genel olarak sorun varsa açık kaynak kodlu modlanmış Windows 10 indirebilirsiniz. An optimized modification of Windows, designed for enthusiasts. We designed Atlas for enthusiasts & gamers, improving privacy, usability, and performance. Have the best experience compared to stock, slow Windows. atlasos.net Genişletmek için tıkla... Atlas Windows'un modlanmış hali mi?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #14 260112 dedi: Genel olarak ne kadar FPS yükseltiyor? Genişletmek için tıkla... Oyun testi yapmadım lakin default Windows'tan daha yüksek FPS alacağın kesin. RAM, CPU ve SSD kullanımı bariz bir şekilde daha az. asimavi1538 dedi: Atlas Windows'un modlanmış hali mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
260112 dedi: Genel olarak ne kadar FPS yükseltiyor? Genişletmek için tıkla... Oyun testi yapmadım lakin default Windows'tan daha yüksek FPS alacağın kesin. RAM, CPU ve SSD kullanımı bariz bir şekilde daha az. asimavi1538 dedi: Atlas Windows'un modlanmış hali mi? Genişletmek için tıkla... Evet.