Çözüldü SSD performansı için SSD'ye yüklemek mi gerekir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. Şunu merak ediyorum açıkçası: Şimdi ben Örneğin GTA 5'i HDD'ye yüklesem ama sistemimde bir SSD olsa ben GTA açılırken HDD'nin hızı kadar mı beklerim yoksa SSD'nin mi? Yani SSD olan sisteme HDD takılırsa SSD performansı verir mi?

Çözüm
Merhaba. Şunu merak ediyorum açıkçası: Şimdi ben örneğin GTA 5'i HDD'ye yüklesem ama sistemimde bir SSD olsa ben GTA açılırken HDD'nin hızı kadar mı beklerim yoksa SSD'nin mi? Yani SSD olan sisteme HDD takılırsa SSD performansı verir mi?

Dostum GTA V'i SSD'ye kurarsan SSD performansı HDD'ye kurarsan HDD performansı alırsın.
Merhaba. Şunu merak ediyorum açıkçası: Şimdi ben örneğin GTA 5'i HDD'ye yüklesem ama sistemimde bir SSD olsa ben GTA açılırken HDD'nin hızı kadar mı beklerim yoksa SSD'nin mi? Yani SSD olan sisteme HDD takılırsa SSD performansı verir mi?

Dostum GTA V'i SSD'ye kurarsan SSD performansı HDD'ye kurarsan HDD performansı alırsın.

Çözüm
Sen yeni araba alınca onu garajda beklettiğinde eski araban hızlanıyor mu? Tabii ki de içerisindekilere etki eder. Ama içerisinde olmamasına rağmen bazı şeylerde çok olmasa da fark yaratır. Çünkü içerisinde sistem var.

Sen yeni araba alınca onu garajda beklettiğinde eski araban hızlanıyor mu? Tabii ki de içerisindekilere etki eder. Ama içerisinde olmamasına rağmen bazı şeylerde çok olmasa da fark yaratır. Çünkü içerisinde sistem var.

En açıklayıcı mesaj bu olmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı