SSD, RAM'den dolayı gerçekleşen takılmaları engeller mi?

Çözüm
Maalesef Geçişler sırasındaki süre kısalır ama sorunlarına çare olmaz ayırdığın bütçen falan yoksa almana gerek yok. 2. el RAM kovalayabilirsin çözüm için
İşlemcilerin darboğaz yarattığını biliyorum ama RAM'lerin yaptığını hiç duymamıştım.
Normalde 8 GB kullanıyordum, fakat dediğim gibi yarısını satmam gerekti. Oyun ilk açılırken normalden çok daha geç açılıyor, uzun süre siyah ekranda kalıyor. Daha sonra oyuna girince yaklaşık ilk 10 saniye oynanmayacak kadar takılıyor. Daha sonra arada bir anlık takılmalar ile oynuyorum.

Bence onun sebebi direkt RAM yetersizliği Shadow of war 8 GB RAM istiyor mesela o tür bi oyunsa direk darboğaz kaynaklı dediklerini yaşarsın. SSD ile alakası yok yani.
RAM yetersizliği olduğunu biliyorum Sistemimde SSD yok, ve bu yüzden çok yavaş. Ayrıca SSD'ler 4 GB RAM'ler den daha ucuz. Bir ihtimal sadece SSD masrafı yaparak bir taşla iki kuş vurabilir miyim diye düşündüm sadece.

Maalesef Geçişler sırasındaki süre kısalır ama sorunlarına çare olmaz ayırdığın bütçen falan yoksa almana gerek yok. 2. el RAM kovalayabilirsin çözüm için
Bütçeyi SSD için ayıracaktım maalesef RAM'e gidecek o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…