SSD sabitlenmezse ne olur?

Arda321

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Bilgisayarımda 2 tane SSD 1 tane HDD var hiçbiride sabitli değil SSD takılacak yer var ama HDD takılacak yuva yok kızağı yok. Sabitlenmezse bir sorun olur mu?

SSD sabit olmaması problem olmaz ama HDD sabitlemeye çalış. Benim HDD de sabitleyecek yer yok ama hareket etmeyecek şekilde kabloların arasına sıkıştırdım.

Selam. Bilgisayarımda 2 tane SSD 1 tane HDD var hiçbiride sabitli değil SSD takılacak yer var ama HDD takılacak yuva yok kızağı yok. Sabitlenmezse bir sorun olur mu?

Sallanmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum, ama düz durması lazım, belki altına titreşim önleyici bir şey koyabilirseniz daha iyi olabilir.

Hocalarım peki benim kasada niye HDD kızağı yok acaba
Kasam bu.

Bir de hocalarım HDD kızagı alsam buna takılır mı?

Hocalarım lütfen bir cevap verin ya kızak alsam takılır mı?

Son düzenleme:
Kasanın özelliklerinde bir HDD bir de SSD yuvası var yazıyor. Sanırım HDD'nin yuvasına da SSD takmışsın diyeceğim ama hiçbiri sabit değil diyorsun. Montajı kim yaptı bilemiyorum. Normalde Bir SSD bir tane de HDD sabitleyebilmen gerekiyor. Üçüncü SSD'yi monte edememen lazım. Onu da plastik kelepçe gibi bir malzemeyle diğer SSD'nin veya HDD'nin üzerine filan sabitleyebilirsin belki.

Hocam kızak alsam kasaya takılır mı kızak.

Knkim kasayı açıp bakman lazım kızak takılacak yuva var mı yok mu diye ben nereden bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…