SSD sağlığı %93'e düşmüş

sansar.salvo

Picopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
254 gb ssd TXRuı X650 HDD 1TB Toshiba MQ04ABF 100V
Anakart
h61
Bilgisayarı alalı daha 5-6 ay oluyor Hard Disk Sentinel programından işletim sisteminin yüklü olduğu diskime baktım, sağlık %93 gösteriyor 7 hata buldu ama eylem önerilmiyor diyor. Bu sağlığı yükseltmemin bir yolu var mı ve sorun yaratır mı?

Kanka, kalitesiz disk = kötü sonuç, yapacak bir şey yok. Tavsiye üzerine PNY CS900 almıştım ve 1.5 yıl sonunda bozulmuştu. Seninki de muhtemelen aynı şekilde sorun çıkartacak.

Kanka, kalitesiz disk = kötü sonuç, yapacak bir şey yok. Tavsiye üzerine PNY CS900 almıştım ve 1.5 yıl sonunda bozulmuştu. Seninki de muhtemelen aynı şekilde sorun çıkartacak.

Dün ve önceki gün mavi ekran yedim sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum yapabileceğim bir şey var mı peki.

Bilgisayarı alalı daha 5-6 ay oluyor Hard Disk Sentinel programından işletim sisteminin yüklü olduğu diskime baktım, sağlık %93 gösteriyor 7 hata buldu ama eylem önerilmiyor diyor. Bu sağlığı yükseltmemin bir yolu var mı ve sorun yaratır mı?
Merdiven altı bir SSD takmışlar, çöp değil ama bu tarz SSD'lere Windows kurduğunuz zaman eziyet olur. Depolama için belki kullanılabilir ama zaman geçtikçe mavi ekran, siyah ekran, çökmeler ve PC'nin açılmamasına sebeb olabiliyor. İçine Windows kurulu olmasa bile.

HDD olarakta size 5400RPM'lik yavaş olanlardan yollamışlar. 7200RPM'lere nazaran yükleme süreleri ve aktarma konusunda fark olabiliyor ciddi.

Tüm forumlar Trendyol PC'yi önermiyor doğrusu, nasıl bu tarz uyarıları dikkate almıyorsunuz bilmiyorum ama para paradır sonuçta. Azda olsa çokta olsa zor kazanılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı