SSD sağlığı %99'a düştü

Ekran görüntüsünde de gördüğümüz gibi %99 seviyesindeyken de iyi yazıyor. İyi yazması %100 olduğunu göstermez. Ama iyi yazıyorsa bir sıkıntı yoktur yani.

Hocam 3 dk önce şu an yazdığım masaüstüne kurdum diskmark info yu %96 sağlık diyor. Sistemi 2. el aldım SSD 120 GB. 9000 saat çalışmış 6700 kez çalıştırılmış. İyi diyor. İyi mi?

Hocam 3 dk önce şu an yazdığım masaüstüne kurdum diskmark info yu %96 sağlık diyor. Sistemi 2. el aldım SSD 120 GB. 9000 saat çalışmış 6700 kez çalıştırılmış. İyi diyor. İyi mi?

%96 kötü değil. Uygulama da iyi diyor zaten. Bilgisayardan iyi bilemem

SSD ömrü 400 TBW olarak gözüküyor. TBW değeri yazma ve okuma değerleri toplamı mı? Yoksa sadece yazma değeri mi?

SSD ömrü 400 TBW olarak gözüküyor. TBW değeri yazma ve okuma değerleri toplamı mı? Yoksa sadece yazma değeri mi?
Terabyte Write olarak geçiyor yani bildiğim kadarıyla sadece yazma için o, okumanın SSD sağlığına etkisi yok diye biliyorum yada yazmaya göre daha azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…