Semihself Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 195 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #1 Tam olarak sağlık durumunu öğrenmek istiyorum. Markasını bulamadım. NVMe WDC PC sn520 sda yazıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Tam olarak sağlık durumunu öğrenmek istiyorum. Markasını bulamadım. NVMe WDC PC sn520 sda yazıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm S S SkyFi 28 Eylül 2020 WD'nin web sitesinde SSD dashboard programı vardı yanlış hatırlamıyorsam orada yüzdesini görebiliyorsunuz. (SSD markanız büyük ihtimal WD.) WD Software List of all WD firmware and software available for download. support.wdc.com
WD'nin web sitesinde SSD dashboard programı vardı yanlış hatırlamıyorsam orada yüzdesini görebiliyorsunuz. (SSD markanız büyük ihtimal WD.) WD Software List of all WD firmware and software available for download. support.wdc.com
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Eylül 2020 #2 Bir zahmet Google amcaya soramaz mıydın? Neyse CrystalDiskInfo progamıyla. Artı 0 Eksi
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 28 Eylül 2020 #3 CrystalDiskInfo veya HDD Sentinel programını kullanarak öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
S SkyFi Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 288 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #4 WD'nin web sitesinde SSD dashboard programı vardı yanlış hatırlamıyorsam orada yüzdesini görebiliyorsunuz. (SSD markanız büyük ihtimal WD.) WD Software List of all WD firmware and software available for download. support.wdc.com Son düzenleme: 28 Eylül 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
WD'nin web sitesinde SSD dashboard programı vardı yanlış hatırlamıyorsam orada yüzdesini görebiliyorsunuz. (SSD markanız büyük ihtimal WD.) WD Software List of all WD firmware and software available for download. support.wdc.com
Alte Mariner Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.312 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #5 Western Digital SSD Dashboard indirerek görebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Semihself Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 195 Çözümler 1 28 Eylül 2020 #6 FurkanBos dedi: Bir zahmet Google amcaya soramaz mıydın? Neyse CrystalDiskInfo progamıyla. Genişletmek için tıkla... Çoğu eski bilgi.Tabi ki siteye girdim ama kuramadan çıkmak zorunda kaldım.Yine de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
FurkanBos dedi: Bir zahmet Google amcaya soramaz mıydın? Neyse CrystalDiskInfo progamıyla. Genişletmek için tıkla... Çoğu eski bilgi.Tabi ki siteye girdim ama kuramadan çıkmak zorunda kaldım.Yine de teşekkür ederim.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2020 #7 Crystal Disk Info programı ile öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki konu size yardımcı olacaktır. En işinize yarayan cevabı "en iyi cevap" seçmeyi unutmayınız. Çözüldü: CrystalDiskInfo nasıl kullanılır? SSD'min sağlığını merak ettim de. ZIP olarak indirdim. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Crystal Disk Info programı ile öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki konu size yardımcı olacaktır. En işinize yarayan cevabı "en iyi cevap" seçmeyi unutmayınız. Çözüldü: CrystalDiskInfo nasıl kullanılır? SSD'min sağlığını merak ettim de. ZIP olarak indirdim. www.technopat.net