3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Eylül 2021 #11 kbtymz dedi: Kendi yazılımı. Çok kolay hocam fazla zor değil. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskMark yanlış göstermiş yani. Kendi yazılımı sağlık durumu %100'de %100 diyor.
kbtymz dedi: Kendi yazılımı. Çok kolay hocam fazla zor değil. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskMark yanlış göstermiş yani. Kendi yazılımı sağlık durumu %100'de %100 diyor.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #12 34TB mı yazmışım?
K kbtymz Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #13 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1172653 34TB mı yazmışım? Genişletmek için tıkla... Hocam neyle soğutuyorsunuz 19 derece biraz fazla soğuk.
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 1172653 34TB mı yazmışım? Genişletmek için tıkla... Hocam neyle soğutuyorsunuz 19 derece biraz fazla soğuk.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #14 kbtymz dedi: Hocam neyle soğutuyorsunuz 19 derece biraz fazla soğuk. Genişletmek için tıkla... Üzerinde soğutma bloğu var onun haricinde bir şey takılı değil.
kbtymz dedi: Hocam neyle soğutuyorsunuz 19 derece biraz fazla soğuk. Genişletmek için tıkla... Üzerinde soğutma bloğu var onun haricinde bir şey takılı değil.
K kbtymz Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #15 Silinen üye dedi: Üzerinde soğutma bloğu var onun haricinde bir şey takılı değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam ingilizce'niz varsa bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim SSD'nin çok soğuk çalışması SSD'nin ömrüne negatif bir etki getirebiliyormuş.
Silinen üye dedi: Üzerinde soğutma bloğu var onun haricinde bir şey takılı değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam ingilizce'niz varsa bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim SSD'nin çok soğuk çalışması SSD'nin ömrüne negatif bir etki getirebiliyormuş.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #16 kbtymz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam ingilizce'niz varsa bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim SSD'nin çok soğuk çalışması SSD'nin ömrüne negatif bir etki getirebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
kbtymz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam ingilizce'niz varsa bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim SSD'nin çok soğuk çalışması SSD'nin ömrüne negatif bir etki getirebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
CrawLTR Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #17 Benim kronik sorunlu SSD'de aynı durumda %99'a düşmüş
letsgomen55 Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 791 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #18 0zgurum dedi: Veriler böyle arkadaşlar sağlık 99'a düştü de ondan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... SSD modelini alabilir miyiz belki kronik sorunlu SSD'lerden biridir. Ve bir şey olacağını da sanmam. Zira asıl sağlığı o SSD markasının SSD için hazırladığı yazılım gösteriyor.
0zgurum dedi: Veriler böyle arkadaşlar sağlık 99'a düştü de ondan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... SSD modelini alabilir miyiz belki kronik sorunlu SSD'lerden biridir. Ve bir şey olacağını da sanmam. Zira asıl sağlığı o SSD markasının SSD için hazırladığı yazılım gösteriyor.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #19 0zgurum dedi: Veriler böyle arkadaşlar sağlık 99'a düştü de ondan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... İyi ben HDD'le %7 ile devam ediyorum
0zgurum dedi: Veriler böyle arkadaşlar sağlık 99'a düştü de ondan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... İyi ben HDD'le %7 ile devam ediyorum
K kbtymz Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #20 memospasa10 dedi: İyi ben HDD'le %7 ile devam ediyorum Genişletmek için tıkla... hocam o ne ya ?