A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #1 Uygulama indirmem gerekiyor mu? Gerekiyorsa hangi uygulamayı indirip bakmam gerekiyor.
N Nickless Megapat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #2 HD sentinel uygulamasından bakabilirsin.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Haziran 2022 #3 Kendi yazılımı varsa oradan bakabilirsin. CrystalDiskMark ile hız testi yapabillirsin, CrystalDiskInfo ile direkt sağlığı kontrol edebilirsin. CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net CrystalDiskInfo CrystalDiskInfo, S.M.A.R.T.'ı destekleyen bir HDD / SSD yardımcı programıdır. Harici USB disklerin bir bölümünü destekler Sağlık durumunu ve sıcaklığını izlemeye yarar Mail ile uyarı gönderir S.M.A.R.T. grafiklerini gösterir ve bilgi verir... www.technopat.net
Kendi yazılımı varsa oradan bakabilirsin. CrystalDiskMark ile hız testi yapabillirsin, CrystalDiskInfo ile direkt sağlığı kontrol edebilirsin. CrystalDiskMark SSD, sabit disk, USB bellek veya hafıza kartı gibi depolama aygıtlarının okuma/yazma performansını bu araçla test edebilirsiniz. www.technopat.net CrystalDiskInfo CrystalDiskInfo, S.M.A.R.T.'ı destekleyen bir HDD / SSD yardımcı programıdır. Harici USB disklerin bir bölümünü destekler Sağlık durumunu ve sıcaklığını izlemeye yarar Mail ile uyarı gönderir S.M.A.R.T. grafiklerini gösterir ve bilgi verir... www.technopat.net
A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #4 Vegas dedi: Kendi yazılımı varsa oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... intel 660p
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.246 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #5 Crystal disk.
5 53689 Kilopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 426 Çözümler 3 3 Haziran 2022 #6 Samsung marka bir ssd kullanıyorsanız Samsun Magician ile bakılıyor. Kullandığınız markanın uygulamasına bakın.
Samsung marka bir ssd kullanıyorsanız Samsun Magician ile bakılıyor. Kullandığınız markanın uygulamasına bakın.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 3 Haziran 2022 #7 Bunu indirin. Tamamen güvenli ve kolay bir program. Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Monitoring hard disk health and temperature. Test and repair HDD problems, predict disk failure. www.hdsentinel.com
Bunu indirin. Tamamen güvenli ve kolay bir program. Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Monitoring hard disk health and temperature. Test and repair HDD problems, predict disk failure. www.hdsentinel.com
A.Aoi Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #8 Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Snorem dedi: Bunu indirin. Tamamen güvenli ve kolay bir program. Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Monitoring hard disk health and temperature. Test and repair HDD problems, predict disk failure. www.hdsentinel.com Genişletmek için tıkla... okuma yazma hızlarını gördüm ancak sağlığı nereden kontrol edebilirim Son düzenleme: 3 Haziran 2022
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Snorem dedi: Bunu indirin. Tamamen güvenli ve kolay bir program. Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring Monitoring hard disk health and temperature. Test and repair HDD problems, predict disk failure. www.hdsentinel.com Genişletmek için tıkla... okuma yazma hızlarını gördüm ancak sağlığı nereden kontrol edebilirim
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.818 Çözümler 4 3 Haziran 2022 #9 Crystal disk bak hocam.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 3 Haziran 2022 #10 A.Aoi dedi: Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Eki Görüntüle 1408082 okuma yazma hızlarını gördüm ancak sağlığı nereden kontrol edebilirim Genişletmek için tıkla... Hocam bu değil de benim dediğimi indirirseniz direkt karşınıza çıkar sağlık oranları. Bu programı bilmiyorum.
A.Aoi dedi: Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Eki Görüntüle 1408082 okuma yazma hızlarını gördüm ancak sağlığı nereden kontrol edebilirim Genişletmek için tıkla... Hocam bu değil de benim dediğimi indirirseniz direkt karşınıza çıkar sağlık oranları. Bu programı bilmiyorum.