ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2020 #11 EnglandPrince dedi: Bence göndermelisiniz ben göndermiştim değişim yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Yeni gelen ile sorunlarınız çözüldü mü? Yoksa kronik mi ?
EnglandPrince dedi: Bence göndermelisiniz ben göndermiştim değişim yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Yeni gelen ile sorunlarınız çözüldü mü? Yoksa kronik mi ?
EnglandPrince Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 372 Çözümler 1 3 Mart 2020 #12 ÖmerFarukArslan dedi: Yeni gelen ile sorunlarınız çözüldü mü? Yoksa kronik mi ? Genişletmek için tıkla... Yenisiyle de aynı sorunu yaşadım tekrar gönderip para iadesi aldım.
ÖmerFarukArslan dedi: Yeni gelen ile sorunlarınız çözüldü mü? Yoksa kronik mi ? Genişletmek için tıkla... Yenisiyle de aynı sorunu yaşadım tekrar gönderip para iadesi aldım.
ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2020 #13 @CillianMurphy Acaba sisteme 8GB ram yetmediği için bu kadar hızlı düşüyorda olabilirmi?