SSD sağlık düşüşü

etooo124

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Lexar SSD NM610PRO 500GB : 500,1 GB
2 gün önce yüzde 78'di neden böyle düşüyor son 5 aydır hiç yüksek boyutta veri indirmedim.
Bir de 1 yılda bu kadar düşmesi normal mi?

Dosya Ekleri

• 1765287088923.png
    71,3 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-12-09 161243.png
    84,5 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce yüzde 78'di neden böyle düşüyor son 5 aydır hiç yüksek boyutta veri indirmedim.
Bir de 1 yılda bu kadar düşmesi normal mi?

Bence hiç normal değil hocam. 3 senedir Lenovo IdeaPad L3 81Y3 kullanıyorum. Kaç kere format attım ve hep oyun indirip sildim. Hala sağlığı %97 %96 falan.

Bence hiç normal değil hocam. 3 senedir Lenovo IdeaPad L3 81Y3 kullanıyorum. Kaç kere format attım ve hep oyun indirip sildim. Hala sağlığı %97 %96 falan.

Bennimkinin böyle olma nedeni nedir acaba? Cidden çok garip tak çıkar falan yapayım mı SSD'ye

Bennimkinin böyle olma nedeni nedir acaba? Cidden çok garip tak çıkar falan yapayım mı SSD'ye

Deneyin. Normal değil çünkü. Ayrıca imkanınız varsa da hemen kaliteli bir SSD ile değişin.

SSD sağlığı diskin kalan ömrü hakkında bir şey ifade etmez. Sağlık 0 olsa bile uzun süre çalışmaya devam edebilir.

Deneyin. Normal değil çünkü. Ayrıca imkanınız varsa da hemen kaliteli bir SSD ile değişin.

SSD öneriniz var mıdır hocam. Bir de kasanın içinden bazen tık tık sesler geliyor toshiba HDD'yi taktıktan sonra gelmeye başladı o ses.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…