Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 19 Haziran 2021 #11 Zenvoy dedi: Güzel hocam. Ama aşırı iyi de diyemem. Ortanın üstü. Genişletmek için tıkla... Bir anormallik vs. yok yani hocam değil mi?
Zenvoy dedi: Güzel hocam. Ama aşırı iyi de diyemem. Ortanın üstü. Genişletmek için tıkla... Bir anormallik vs. yok yani hocam değil mi?
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #12 Dominic dedi: Bir anormallik vs. yok yani hocam değil mi? Genişletmek için tıkla... SSD'nin modelini öğrenmeden yorum yapmak imkansız. Son düzenleme: 19 Haziran 2021
Dominic dedi: Bir anormallik vs. yok yani hocam değil mi? Genişletmek için tıkla... SSD'nin modelini öğrenmeden yorum yapmak imkansız.
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.280 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #13 Dominic dedi: Bir anormallik vs. yok yani hocam değil mi? Genişletmek için tıkla... Anormallik yok hocam iyi değerler. Hayırlı olsun laptopunuz.
Dominic dedi: Bir anormallik vs. yok yani hocam değil mi? Genişletmek için tıkla... Anormallik yok hocam iyi değerler. Hayırlı olsun laptopunuz.
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 19 Haziran 2021 #14 The Towande dedi: SSD'nin modelini söylemeden yorum yapmak imkansız. Genişletmek için tıkla... Micron mtfdhBA512QFD
The Towande dedi: SSD'nin modelini söylemeden yorum yapmak imkansız. Genişletmek için tıkla... Micron mtfdhBA512QFD
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.280 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #15 The Towande dedi: SSD'nin modelini söylemeden yorum yapmak imkansız. Genişletmek için tıkla... SSD ye yönelik bir değerlendirme yapmadım fakat hızlar iyi.
The Towande dedi: SSD'nin modelini söylemeden yorum yapmak imkansız. Genişletmek için tıkla... SSD ye yönelik bir değerlendirme yapmadım fakat hızlar iyi.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #16 Dominic dedi: Micron mtfdhBA512QFD Genişletmek için tıkla... Vadettiği hız değerlerini verdiğini hatta bir tık daha iyi sonuçlar verdiğini görüyorum, şuanlık bir sorun yok diyebiliriz.
Dominic dedi: Micron mtfdhBA512QFD Genişletmek için tıkla... Vadettiği hız değerlerini verdiğini hatta bir tık daha iyi sonuçlar verdiğini görüyorum, şuanlık bir sorun yok diyebiliriz.
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 19 Haziran 2021 #17 The Towande dedi: Vadettiği hız değerlerini verdiğini hatta bir tık daha iyi sonuçlar verdiğini görüyorum, şuanlık bir sorun yok diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler hocam.
The Towande dedi: Vadettiği hız değerlerini verdiğini hatta bir tık daha iyi sonuçlar verdiğini görüyorum, şuanlık bir sorun yok diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler hocam.