RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.576 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar SSD'me sağlık testi yapmak istiyorum ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum hangi programla yapmalıyım güvenilir bir link bırakabilir misiniz?
Arkadaşlar SSD'me sağlık testi yapmak istiyorum ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum hangi programla yapmalıyım güvenilir bir link bırakabilir misiniz?
HiJuniO7R Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 9 Temmuz 2021 #2 HD Tune Pro'yu indir. Artı -3 Eksi
THREADRIPPER 2.0 Attopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 77 Yer ++....s...%42 9 Temmuz 2021 #3 CrystalDiskInfo programı sağlığını yüzde ile gösteriyor ayrıca aklınızda bulunsun. Artı 0 Eksi
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 9 Temmuz 2021 #4 Hard Disk Sentinel programını indir kur gerisini ona bırak. Artı 0 Eksi
KS KS RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.576 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #5 Krmdmrz dedi: Hard Disk Sentinel programını indir kur gerisini ona bırak. Genişletmek için tıkla... O hard diskler için değil mi? CrystalDiskInfo'dan baktım durumu iyi yazıyor ben yüzde olarak bakmak istiyordum nasıl bakabilirim? Artı -1 Eksi
Krmdmrz dedi: Hard Disk Sentinel programını indir kur gerisini ona bırak. Genişletmek için tıkla... O hard diskler için değil mi? CrystalDiskInfo'dan baktım durumu iyi yazıyor ben yüzde olarak bakmak istiyordum nasıl bakabilirim?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 9 Temmuz 2021 #6 RHEZNOW dedi: O hard diskler için değil mi? CrystalDiskInfo'dan baktım durumu iyi yazıyor ben yüzde olarak bakmak istiyordum nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... SSD HDD fark etmiyor. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: O hard diskler için değil mi? CrystalDiskInfo'dan baktım durumu iyi yazıyor ben yüzde olarak bakmak istiyordum nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... SSD HDD fark etmiyor.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 23 Kasım 2021 #7 RHEZNOW dedi: O hard diskler için değil mi? CrystalDiskInfo'dan baktım durumu iyi yazıyor ben yüzde olarak bakmak istiyordum nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... SSD'de hard disk zaten. Artı 0 Eksi
RHEZNOW dedi: O hard diskler için değil mi? CrystalDiskInfo'dan baktım durumu iyi yazıyor ben yüzde olarak bakmak istiyordum nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... SSD'de hard disk zaten.