M Mrhnmk Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 179 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #11 RomSynd dedi: benim ssd ler hep 50 59 derece arası. bugun yeni taktık o bile 40 derece. yani ssd var ssd var. sistem performans bir çok etken vardır. Eki Görüntüle 1984598 Genişletmek için tıkla... hocam şimdi de 42 gösteriyor. veri aktarımı fln yaparken ısısı yükseliyor demek ki çünkü tarayıcıyı kullandığında bana kasıyor demişti. herkese yardımları için teşekkür ederim.
RomSynd dedi: benim ssd ler hep 50 59 derece arası. bugun yeni taktık o bile 40 derece. yani ssd var ssd var. sistem performans bir çok etken vardır. Eki Görüntüle 1984598 Genişletmek için tıkla... hocam şimdi de 42 gösteriyor. veri aktarımı fln yaparken ısısı yükseliyor demek ki çünkü tarayıcıyı kullandığında bana kasıyor demişti. herkese yardımları için teşekkür ederim.
R RomSynd Centipat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #12 yusuf_aksari34 dedi: NVMe SSD'nin yük altında çalışma sıcaklığı 70-75. Yük altında bu sayıları geçmiyorsa, boşta 50'de dolanmasının bir zararı yok. NVMe'ler SATA'lara göre daha fazla ısınabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... reis benimde bir problem var ona yorumun nedir ? görebiliyor musun soru akışı mı ? yoksa buradan sorayım mı ?
yusuf_aksari34 dedi: NVMe SSD'nin yük altında çalışma sıcaklığı 70-75. Yük altında bu sayıları geçmiyorsa, boşta 50'de dolanmasının bir zararı yok. NVMe'ler SATA'lara göre daha fazla ısınabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... reis benimde bir problem var ona yorumun nedir ? görebiliyor musun soru akışı mı ? yoksa buradan sorayım mı ?
Y yusuf_aksari34 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #13 Sor reis. RomSynd dedi: reis benimde bir problem var ona yorumun nedir ? görebiliyor musun soru akışı mı ? yoksa buradan sorayım mı ? Genişletmek için tıkla...
Sor reis. RomSynd dedi: reis benimde bir problem var ona yorumun nedir ? görebiliyor musun soru akışı mı ? yoksa buradan sorayım mı ? Genişletmek için tıkla...
R RomSynd Centipat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #14 yusuf_aksari34 dedi: Sor reis. Genişletmek için tıkla... Samsung 990 Pro SSD Okuma/Yazma performansı normal mi? şöyle atayımda yerinde gör istersen hocam bende bi okuma sorunu var.
yusuf_aksari34 dedi: Sor reis. Genişletmek için tıkla... Samsung 990 Pro SSD Okuma/Yazma performansı normal mi? şöyle atayımda yerinde gör istersen hocam bende bi okuma sorunu var.
Y yusuf_aksari34 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #15 Hocam gayet normal tam değer alamamanız.
R RomSynd Centipat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #16 yusuf_aksari34 dedi: Hocam gayet normal tam değer alamamanız. Genişletmek için tıkla... ama fark uçuk değil mi ? verilen değer 7450 benim aldığım ise 6376. yani bu farklarda olabiliyor mu kafam karıştı iyice
yusuf_aksari34 dedi: Hocam gayet normal tam değer alamamanız. Genişletmek için tıkla... ama fark uçuk değil mi ? verilen değer 7450 benim aldığım ise 6376. yani bu farklarda olabiliyor mu kafam karıştı iyice
Y yusuf_aksari34 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #17 Hocam değerler gayet normal pek çok kişi bu sıkıntıdan korkuyor fakat herkes bu şekilde eksik değerler alabilir. RomSynd dedi: Ama fark uçuk değil mi? Verilen değer 7450 benim aldığım ise 6376. yani bu farklarda olabiliyor mu kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Her üretici verilen değeri maximum olarak yazar yani feci zorlamak gibi.
Hocam değerler gayet normal pek çok kişi bu sıkıntıdan korkuyor fakat herkes bu şekilde eksik değerler alabilir. RomSynd dedi: Ama fark uçuk değil mi? Verilen değer 7450 benim aldığım ise 6376. yani bu farklarda olabiliyor mu kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Her üretici verilen değeri maximum olarak yazar yani feci zorlamak gibi.