Hepsiburada üzerinden almış olduğum SSD diskin resimde gördüğünüz üzere SATA kablo girişi kırıldı, pinler yamuldu. Pinlerin sabit olduğu plastik kısım komple yok oldu. Hepsiburada'ya yolladım fakat garanti dışı denilip işlem yapılmadan geri yollanmış. (Ücretsiz tamir beklemiyordum fakat yine de ücreti ile tamir edebileceklerini bekliyordum.) bu SSD'yi hayata döndürmek mümkün müdür?
Kenar kısmını mı diyorsunuz? Ondan bir şey olmaması lazım. Denediniz mi çalışıp çalışmadığını?
İşaretlediğim yerin karşı tarafı düzken orası çapraz ilerliyor. Sanırım oradan bahsediyorsunuz.
Hepsiburada'ya yolladım fakat garanti dışı denilip işlem yapılmadan geri yollanmış. (Ücretsiz tamir beklemiyordum fakat yine de ücreti ile tamir edebileceklerini bekliyordum.
Hepsiburada üzerinden almış olduğum SSD diskin resimde gördüğünüz üzere SATA kablo girişi kırıldı, pinler yamuldu. Pinlerin sabit olduğu plastik kısım komple yok oldu. Hepsiburada'ya yolladım fakat garanti dışı denilip işlem yapılmadan geri yollanmış. (Ücretsiz tamir beklemiyordum fakat yine de ücreti ile tamir edebileceklerini bekliyordum.) bu SSD'yi hayata döndürmek mümkün müdür?
Kullanıcı hatası. Ücreti ile tamiri bekliyordum fakat talebiniz onaylandıktan sonra işlem yapılmadan yollanmış. Şu an derdim dışarda bi yerde yaptırabilir mi?