SSD SATA girişi kırıldı

Morphee

Kilopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
TOSHIBA OCZ 480GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD
Merhaba, başlıkta dediğim gibi SATA girişi kırıldı ve oturduğum bölgede tamir edecek birisini bulamadım, SATA girişinin değişmesi gerekiyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi lütfen?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-03-21 at 00.24.47.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 129
  • WhatsApp Image 2022-03-21 at 00.29.21.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
Girişin lehimleri kırıldıysa kendiniz bile yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama direkt olarak portlar zarar gördüyse yenisiyle değişmesi gerek.

Girişin lehimleri kırıldıysa kendiniz bile yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama direkt olarak portlar zarar gördüyse yenisiyle değişmesi gerek.

Giriş kısmı kırıldı sanırsam ama tamamen değişmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, kendim değiştirmeyi düşündüm ama cesaret edemedim, deneyimi olan birine yaptırmak daha mantıklı geldi.

İlk önce hasarın büyüklüğünü görmek lazım. İçinde önemli veri varsa veri kurtaran yerlere götürmek lazım fakat çok para alıyorlar. Amacınız tamir ettirip kullanmaya devam etmekse 200 300TL aşağısına uğraşmazlar.

Uğraşamam diyor dedi demek ki hasar onarılabilir ama yapmıyormuş

Uğraşamam diyor dedi demek ki hasar onarılabilir ama yapmıyormuş.

Aynen onarılıyor ama yapan birini bulamıyorum, sorun orada konuda da belirttim zaten.

Tamir ettirip kullanacağım ama yapan birini bulamıyorum.

Uğraşamam diyor dedi demek ki hasar onarılabilir ama yapmıyormuş

Evet yapmaması normal. İşciliğe dediğim gibi bir ücret çıkartması lazım. Sıfır port da TR de bulmak zor arızalı bir cihazdan soket sökmesi lazım. Şu an baktım arızalı bir SSD'ye 120TL para istiyorlar. Fiyat açısından bakınca yapmaması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…