Merhaba, başlıkta dediğim gibi SATA girişi kırıldı ve oturduğum bölgede tamir edecek birisini bulamadım, SATA girişinin değişmesi gerekiyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi lütfen?
Giriş kısmı kırıldı sanırsam ama tamamen değişmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, kendim değiştirmeyi düşündüm ama cesaret edemedim, deneyimi olan birine yaptırmak daha mantıklı geldi.
Giriş kısmı kırıldı sanırsam ama tamamen değişmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, kendim değiştirmeyi düşündüm ama cesaret edemedim, deneyimi olan birine yaptırmak daha mantıklı geldi.
Merhaba, başlıkta dediğim gibi SATA girişi kırıldı ve oturduğum bölgede tamir edecek birisini bulamadım, görseli temsili olarak koyuyorum, SATA girişinin değişmesi gerekiyor.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi lütfen?
İlk önce hasarın büyüklüğünü görmek lazım. İçinde önemli veri varsa veri kurtaran yerlere götürmek lazım fakat çok para alıyorlar. Amacınız tamir ettirip kullanmaya devam etmekse 200 300TL aşağısına uğraşmazlar.
İlk önce hasarın büyüklüğünü görmek lazım. İçinde önemli veri varsa veri kurtaran yerlere götürmek lazım fakat çok para alıyorlar. Amacınız tamir ettirip kullanmaya devam etmekse 200 300TL aşağısına uğraşmazlar.
Evet yapmaması normal. İşciliğe dediğim gibi bir ücret çıkartması lazım. Sıfır port da TR de bulmak zor arızalı bir cihazdan soket sökmesi lazım. Şu an baktım arızalı bir SSD'ye 120TL para istiyorlar. Fiyat açısından bakınca yapmaması normal.