ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.141 Makaleler 3 Çözümler 194 21 Mart 2022 #11 Dedektif Fırtına dedi: THH diye bir hizmet var ya da başka bir formatçıya götür. Genişletmek için tıkla... Zorla mı yaptıracak? İsteyen istediği hizmeti verir ya da vermez kime ne?
Dedektif Fırtına dedi: THH diye bir hizmet var ya da başka bir formatçıya götür. Genişletmek için tıkla... Zorla mı yaptıracak? İsteyen istediği hizmeti verir ya da vermez kime ne?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 21 Mart 2022 #12 Morphee dedi: Aynen onarılıyor ama yapan birini bulamıyorum, sorun orada konuda da belirttim zaten. Tamir ettirip kullanacağım ama yapan birini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazın resmini atar mısınız?
Morphee dedi: Aynen onarılıyor ama yapan birini bulamıyorum, sorun orada konuda da belirttim zaten. Tamir ettirip kullanacağım ama yapan birini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazın resmini atar mısınız?
Dedektif Fırtına Picopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 157 Yer İzmir 21 Mart 2022 #13 Morphee dedi: Aynen onarılıyor ama yapan birini bulamıyorum, sorun orada konuda da belirttim zaten. Tamir ettirip kullanacağım ama yapan birini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... 3 harf THH sonra paşa paşa yaparlar. Ve yapması zorunlu yasaya göre.
Morphee dedi: Aynen onarılıyor ama yapan birini bulamıyorum, sorun orada konuda da belirttim zaten. Tamir ettirip kullanacağım ama yapan birini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... 3 harf THH sonra paşa paşa yaparlar. Ve yapması zorunlu yasaya göre.
Morphee Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 197 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #14 hasuna dedi: Cihazın resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-03-21 at 00.24.47.jpeg 98,6 KB · Görüntüleme: 49 WhatsApp Image 2022-03-21 at 00.29.21.jpeg 60,9 KB · Görüntüleme: 39
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 21 Mart 2022 #15 Morphee dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... Kendi el beceriniz ve deneyiminiz varsa kendiniz yapmanızı önerebilirim. Ben bu tarz tamiratları hobi olarak yapıyorum daha önce 3 tane sıvı temaslı laptop tamir ettim arkadaşlarıma ait.
Morphee dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... Kendi el beceriniz ve deneyiminiz varsa kendiniz yapmanızı önerebilirim. Ben bu tarz tamiratları hobi olarak yapıyorum daha önce 3 tane sıvı temaslı laptop tamir ettim arkadaşlarıma ait.