SSD sistemde gözükmüyor

crealist

Hectopat
Daha fazla  
Selam,

Bilgisayarımda 2 adet SSD ve 1 adet HDD takılıydı.
1-2 ay önce 2 farklı Windows kullanmak için takılı olan SSD'yi çıkardım ve farklı bir SSD takıp ona da Windows kurdum, bir süre kullandım. (çift Windows kullanımı-bilgisayar açılırken hangi Windows ile başlatmak istediğimi soruyordu)

Daha sonrasında eski SSD'ye ihtiyacım oldu ve taktım fakat çalıştıramadım. Başka bilgisayara taktığımda çalışıyor fakat kendi bilgisayarıma taktığımda çalışmıyor.

Disk Yönetiminden SSD'nizin gözüküp gözükmediğinden emin misiniz?

Disk Yönetiminden SSD'nizin gözüküp gözükmediğinden emin misiniz?
Eminim...

MSConfig önyükleme kısmından çıkardığım SSD'nin Windows'unu sildim ve tekrar başlattım sorun anlamsız bir şekilde düzeldi. (Aygıt yöneticisinde diskin aktif olup olmadığını kontrol edin)

SSD arızalı veya hata kodu veriyor olabilir. Hard Disk Sentinel uygulamasını bilgisayarınıza kurarak sorunun neyle alakalı olduğunu görebilirsiniz. Eğer Hard Disk Sentinel uygulamasından bir çözüm bulamadıysanız sorun maalesef ki SSD arızalı olarak gözüküyor. Fakat dediğim gibi sorunu çözmüşsünüz, iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…