Mehmet0011 Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Bende de SSD alınca aynı sorun başladı çözebildiniz mi?
Çözüm Mehmet0011 18 Ağustos 2021 Ben sorunu Windows8.1/10 WHQL Support ve Fast Boot'u kapatarak çözdüm. Recep Baltaş dedi: Boot sıralamasında Windows boot Manager ilk sırada ise BIOS'a girmemesi lazım. Boot menüsünde durum endir? Bir de anakartınız ve BIOS sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Diğer bütün ayarlar sabit.
Ben sorunu Windows8.1/10 WHQL Support ve Fast Boot'u kapatarak çözdüm. Recep Baltaş dedi: Boot sıralamasında Windows boot Manager ilk sırada ise BIOS'a girmemesi lazım. Boot menüsünde durum endir? Bir de anakartınız ve BIOS sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Diğer bütün ayarlar sabit.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Ağustos 2021 #2 Mehmet0011 dedi: Bende de SSD alınca aynı sorun başladı çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... SSD'ye Windows kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Mehmet0011 dedi: Bende de SSD alınca aynı sorun başladı çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... SSD'ye Windows kurdunuz mu?
KS KS Mehmet0011 Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #3 Recep Baltaş dedi: SSD'ye Windows kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 şu an SSD'de kurulu. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: SSD'ye Windows kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 şu an SSD'de kurulu.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Ağustos 2021 #4 Boot sıralamasında Windows Boot Manager ilk sırada ise BIOS'a girmemesi lazım. Boot menüsünde durum endir? Bir de anakartınız ve BIOS sürümü nedir? Artı 0 Eksi
Boot sıralamasında Windows Boot Manager ilk sırada ise BIOS'a girmemesi lazım. Boot menüsünde durum endir? Bir de anakartınız ve BIOS sürümü nedir?
KS KS Mehmet0011 Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #5 Ben sorunu Windows8.1/10 WHQL Support ve Fast Boot'u kapatarak çözdüm. Recep Baltaş dedi: Boot sıralamasında Windows boot Manager ilk sırada ise BIOS'a girmemesi lazım. Boot menüsünde durum endir? Bir de anakartınız ve BIOS sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Diğer bütün ayarlar sabit. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Ben sorunu Windows8.1/10 WHQL Support ve Fast Boot'u kapatarak çözdüm. Recep Baltaş dedi: Boot sıralamasında Windows boot Manager ilk sırada ise BIOS'a girmemesi lazım. Boot menüsünde durum endir? Bir de anakartınız ve BIOS sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Diğer bütün ayarlar sabit.