Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 428 11 Şubat 2021 #1 Merhaba, ben Patriot Burst markalı SSD'nin 120 GB modelini aldım ve bilgisayarıma montajladım Windows'u da SSD'nin içine kurdum ama kurunca sistemim 2'de bir çöküyor. Eskiden hiç böyle olmuyordu (HDD varken) Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
Merhaba, ben Patriot Burst markalı SSD'nin 120 GB modelini aldım ve bilgisayarıma montajladım Windows'u da SSD'nin içine kurdum ama kurunca sistemim 2'de bir çöküyor. Eskiden hiç böyle olmuyordu (HDD varken)
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 11 Şubat 2021 #2 Çöküyordan kastınız nedir? Aldığınız hata? Artı 0 Eksi
KS KS Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 428 11 Şubat 2021 #3 Dümdüz dedi: Çöküyordan kastınız nedir? Aldığınız hata? Genişletmek için tıkla... Mouse bir anda donuyor hareket ettirilemiyor ve sonrasında monitörüm verify signal hatası veriyor. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Çöküyordan kastınız nedir? Aldığınız hata? Genişletmek için tıkla... Mouse bir anda donuyor hareket ettirilemiyor ve sonrasında monitörüm verify signal hatası veriyor.