Ssd sorunu

Esprituel

Hectopat
Merhaba arkadaslar. Netteki testler ve onerilerden yola cikarak corsair force gt ssd aldim. Windows sistem kurulumunda problem yok, hizida gayet iyi zaten anakart sata 3. fakat gel gelelim 5 sene once aldigim imac yarisi kadar illustrator performansi yok. Ozellikle isi kayit ederken cok donma yasiyorum ssd ile. Yogun sekilde indesign, illustrator, photoshop ve acrobat distiller gibi programlar kullaniyorum. Ozellikle isi kayit ederken resmen eziyet oldu bana. Adobe sitesine kadar tum yardim konularini okudum malesef bulamadim. Masaustu dizdigime cok pismanim maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru sata portuna bağladığınızdan ve bios'un güncel olduğunda emin misin?
  • BIOS'u son sürüme güncelle.
  • AHCI modunu devreye al.
  • 8.1 güncellemesini yap.
  • Varsa UEFI'yi devreye sok ve hatta UEFI desteği varsa UEFI kurulum yap: FreeDOS İşletim Sistemini UEFI Windows 8.1 ile Değiştirin » Technopat
  • Intel SATA haricinde Jmicro SATA ya da Marvell SATA varsa (3rd Part SATA diye geçer) devre dışı bırak. ( Recep Baltaş tarafından alıntı yapılmıştır)

Son düzenleme:
Bios son surum yuklu suanda mod ahci olarak kurdum. Son care 8.1 kaliyor fakat pek umidim yok yine bundan. Anakart uefi bu arada. Z87 asus. Bugun 8.1 kurup deniyecem.

Ssd benchmark testi 480 /370 sn cikti. Aksam indirmesi biterse 8.1 kuracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…