Arkadaşlar SSD'yi masaüstü PC bağlantısını yaptım ama bilgisayarımda görünmüyor. Aida64'ten baktığımda görünüyor ne yapmam gerekiyor? Windows'u nasıl aktararacağım?
Arkadaşlar SSD'yi masaüstü pc bağlantısını yaptım ama bilgisarımda görünmüyor.Aida64 den baktığımda görünüyor ne yapmam gerekiyor?Windows'u nasıl aktararacağım?
Acaba "Windows'u aktaracağım" derken, işletim sistemini SSD'ye kurmayı mı kastettiniz? Ayrıca, şu anda masaüstü PC'nizde herhangi bir işletim sistemi kurulu mu?
Bende aynı sorun vardı. 2,5" HDD'yi masaüstü bilgisayarıma takınca BIOS'da görünüp Windows'ta görünmüyordu. Ben HDD'yi beleşe belediye "Bilgi İşlem" müdüründen almıştım. Kendisi bana bunun bozuk olduğunu ve götürsem bile çalışmayacağını söylemişti (gerçekten çalışmıyordu ). Bende Mac OS X'den "FAT32" dosya biçimiyle biçimlendirip Windows'a döndüm ve gerçekten çalışıyordu. Windows'ta HDD'yi görmüştü (hatta öyle ki Mac OS X'te bozuk HDD'de ki tüm dosyaları görebiliyordum ). Sonra NTFS dosya biçimiyle biçimlendirip kullanmaya başladım.
ÖZET: Windows dışında herhangi bir işletim sisteminde biçimlendir.