T tankifaruk Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 18 6 Ağustos 2019 #11 Daha Kaliteli: Şu SSD takmak ne kadar zor işmiş arkadaş. Power Boost kasalarından artık nefret ediyorum.
Daha Kaliteli: Şu SSD takmak ne kadar zor işmiş arkadaş. Power Boost kasalarından artık nefret ediyorum.
Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #12 LeViAcKeRMaN dedi: Molex kablosu 4 tane dişi oluyor. Fanları bağlamak için kullanıyorsun. Bazı fanlara molex ile güç veriyorsun falan gereksiz. Kopması çok önemli değil Genişletmek için tıkla... O kadar kişi taşı çıkaramamış, bu yanıtı görmesem ağlayacaktım
LeViAcKeRMaN dedi: Molex kablosu 4 tane dişi oluyor. Fanları bağlamak için kullanıyorsun. Bazı fanlara molex ile güç veriyorsun falan gereksiz. Kopması çok önemli değil Genişletmek için tıkla... O kadar kişi taşı çıkaramamış, bu yanıtı görmesem ağlayacaktım
T tankifaruk Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 18 6 Ağustos 2019 #13 Az önce kendi konuma güldüm. Anladığım Cevap: "Önemli Değil" Teşekkür ederim