umt58 Centipat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 1 26 Aralık 2019 #1 Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce SSD almıştım ve taktırmıştım ki bu zamana kadar kullanamadığımı fark ettim. Acaba format atıp diski klonlamalı mıyım SSD'nin çalışması için? Anakartın SATA kablosuna bağlı. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2019
Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce SSD almıştım ve taktırmıştım ki bu zamana kadar kullanamadığımı fark ettim. Acaba format atıp diski klonlamalı mıyım SSD'nin çalışması için? Anakartın SATA kablosuna bağlı. Şimdiden teşekkürler.
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 26 Aralık 2019 #2 Kullanamamaktan kastınız nedir acaba? Diski Windows görüyor. Dosya yedekleyebiliyor musunuz veya program mı kuramıyorsunuz?
Kullanamamaktan kastınız nedir acaba? Diski Windows görüyor. Dosya yedekleyebiliyor musunuz veya program mı kuramıyorsunuz?
ggreenicess Decapat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 37 26 Aralık 2019 #3 Bu bölüme kullanacağınız oyun program vs kırulum yok ise kullanılmaz. Kurulum yaptınızmı bu bölüme