arkadaşın dediği gibi, anakart modeline göre biosa geçip boot önceliğini ayarlaman lazım. geçici olarak yapmak için ise
[anakart markası] boot menu key aramasını googleda yaparsan, biosa girildiği gibi gereken tuşa bastığında karşına direkt boot ekranı çıkar, disk seçer ondan başlatırsın.En alta alıyorum o diski ama yinede windows logosı kısmında kalıyor biraz doönüyor sonra takılıyorarkadaşın dediği gibi, anakart modeline göre biosa geçip boot önceliğini ayarlaman lazım. geçici olarak yapmak için ise[anakart markası] boot menu keyaramasını googleda yaparsan, biosa girildiği gibi gereken tuşa bastığında karşına direkt boot ekranı çıkar, disk seçer ondan başlatırsın.
Pc acıkken ssd yi takıyorum taktıktan sonra ise bu şekilde gözüküyor ve ardından pc donup kalıyor ne kadar beklesemde pc kendine gelmiyor ve bi vakit sonra mavi ekran hatası alıyorum ancak ssdyi cıkartınca düzeliyor acılıyor mavi ekran vermedem once ssdyi sökersem pc kendinr geliyorEn alta alıyorum o diski ama yinede windows logosı kısmında kalıyor biraz doönüyor sonra takılıyor
Windows diski tanımıyordur, NTFS biçimine formatlaman gerekebilir. Disk okuyucun varsa ssdyi çıkar, bilgisayarı aç, disk okuyucu usbsi ile ssdyi bilgisayara bağlayıp formatla. En basit yolu o, biosta öyle seçenek var mı bilmiyorum.En alta alıyorum o diski ama yinede windows logosı kısmında kalıyor biraz doönüyor sonra takılıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.