SSD takılınca "The System failed to boot several times" hatası

squlaty

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3 800MHZ
SSD veya HDD modeli
BORY R500
Ekran kartı
Geforce 210
İşlemci
amd athlon x4 640 processor 3.00ghz
SSD'yi takınca bu şekilde hata alıyorum ama SSD'yi cıkarınca açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'yi takınca bu şekilde hata alıyorum ama SSD'yi cıkarınca açılıyor.

Eki Görüntüle 2275194
arkadaşın dediği gibi, anakart modeline göre biosa geçip boot önceliğini ayarlaman lazım. geçici olarak yapmak için ise [anakart markası] boot menu key aramasını googleda yaparsan, biosa girildiği gibi gereken tuşa bastığında karşına direkt boot ekranı çıkar, disk seçer ondan başlatırsın.

En alta alıyorum o diski ama yinede windows logosı kısmında kalıyor biraz doönüyor sonra takılıyor

En alta alıyorum o diski ama yinede windows logosı kısmında kalıyor biraz doönüyor sonra takılıyor
Pc acıkken ssd yi takıyorum taktıktan sonra ise bu şekilde gözüküyor ve ardından pc donup kalıyor ne kadar beklesemde pc kendine gelmiyor ve bi vakit sonra mavi ekran hatası alıyorum ancak ssdyi cıkartınca düzeliyor acılıyor mavi ekran vermedem once ssdyi sökersem pc kendinr geliyor

Windows diski tanımıyordur, NTFS biçimine formatlaman gerekebilir. Disk okuyucun varsa ssdyi çıkar, bilgisayarı aç, disk okuyucu usbsi ile ssdyi bilgisayara bağlayıp formatla. En basit yolu o, biosta öyle seçenek var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…