K kelesnemesis Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 120 9 Şubat 2023 #1 SSD veya HDD modeli Apacer Merhaba bilgisayarımda eskiden SSD vardı sorunlu olduğu için garantiye yolladım yapıldı geri yollandı şimdi de hard disk kullanıyorum içinde Windows yüklü ancak SSD'yi taktığım anda BIOS menüsü açılıyor Windows ekranı gelmiyor yardımcı olur musunuz?
Merhaba bilgisayarımda eskiden SSD vardı sorunlu olduğu için garantiye yolladım yapıldı geri yollandı şimdi de hard disk kullanıyorum içinde Windows yüklü ancak SSD'yi taktığım anda BIOS menüsü açılıyor Windows ekranı gelmiyor yardımcı olur musunuz?
jrsentinel Kilopat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 349 Çözümler 1 9 Şubat 2023 #2 Biosda boot 1 de ssd mi hdd mi var bir kontrol et. Boot 1de windows yüklü olan disk seçili olmalı. Artı 0 Eksi
KS KS K kelesnemesis Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 120 9 Şubat 2023 #3 jrsentinel dedi: BIOS'da boot 1 de SSD mi HDD mi var bir kontrol et. Boot 1'de Windows yüklü olan disk seçili olmalı. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde su an 1. HDD Windows olan hala açılmıyor ama. Dosya Ekleri FAC9E82E-5F22-46D0-8E09-882BB79FB619.jpeg 111,1 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
jrsentinel dedi: BIOS'da boot 1 de SSD mi HDD mi var bir kontrol et. Boot 1'de Windows yüklü olan disk seçili olmalı. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde su an 1. HDD Windows olan hala açılmıyor ama.
jrsentinel Kilopat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 349 Çözümler 1 9 Şubat 2023 #4 Emin değilim ama iki diskin biçimlendirme türü farklı olduğundan olabilir belki. Ssdyi formatlayıp denedin mi? Artı 0 Eksi
Emin değilim ama iki diskin biçimlendirme türü farklı olduğundan olabilir belki. Ssdyi formatlayıp denedin mi?